2777
2789

ما خودمون یه خونه کوچیک داریم حدودا ۶۰ متره جای تقریبا خوبیه تو شهرمون الان به فکرم رسیده اونو بفروشم طلاهامم بفروشم یه مقدار وامم بگیریم یه ماشینم بفروشیم بزاریم رو پولمون خونرو عوض کنم ولی خیلی دودلم 

یه دلم میگه پول به خونه دادن خوبه یه دلمم از بی پولی میترسم 

اگه قرار باشه وام بگیریم بازپرداختش برجی ۷ میلیون

شما باشین چیکار میکنین 

درضمن خونه خودمون یه اپارتمان ۱۰ سال ساخته وکالتیه همه ی اینارو که بدیم میتونیم یه خونه ۸۵ متریه سند دار تو همون محدوده خودمون بخریم که اونم ۱۰ سال ساخته 

حالا بگین چیکار میکردین ؟؟؟ 

خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه  دیگه هیچی ازت نمیخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ۸۵ متری

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

ارزش داره طلا فروختن و وام گرفتن 

چون ادم پیشرفت میکنه فوقش یه مدت کوتاه سختیه

گُفتَم که تو مَنظورِ مَن از این هَمـه شِعری                      مَغرور نِگاهی به مَن انداخت که: مَنظور؟

من جات باشم خونه رو عوض میکنم

ولی خب نصف نصف اموال بنام زده بشه

تا سختی نکشی درست نمیش

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین