2777
2789
عنوان

حاضرین ۳۰۰ میلیون طلا بفروشین تا ....

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 61 پست
خب باید طلا و ماشین بفروشبم  که اونم با توجه به تورم بازم میره بالا مثل قیمت خونه

خب خونتم میره بالا 

بعدم اسایش و محل زندگیت بزرگتر و بهتر میشه 

ایشالله تا چن سال دیگه دوباره جمع میکنید خونتو میکنی بالای صد متر

گُفتَم که تو مَنظورِ مَن از این هَمـه شِعری                      مَغرور نِگاهی به مَن انداخت که: مَنظور؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحظه ای شک نکن خونه هرچی بزرگتر آسایش بهتر درضمن خونه خودتون سند نداره من خودم بعد از عروسیم کلی طلا داشتم فروختیم و وام گرفتیم و از این و اون قرض کردیم خونه خریدیم جون به لب شدیم تا قرض ها تموم شد الان فقط یه وام مونده که سال دیگه تموم میشه سختی داشت ولی ارزش داشت هیچ چیزی بدون سختی هم بدست نمیاد

من بودم این کارو نمی‌کردم.

یه جمله هست که من خیلی بهش اعتقاد دارم.که میگه(همه ی تخم مرغ هات رو تو یه سبد نذار)الان شما میخوای کل سرمایه آت+وام رو بدی یه خونه بخری.اومدیم و خدای نکرده زلزله اومد شما همه سرمایه آت رو از دست میدی.

من اگر جای شما بودم طلاهارو نمیفروختم.بعضی از بانک ها طلا رو بذاری بانک بهت وام میدن.با طلاها وام می‌گرفتم.و یه محله میرفتم پایین تر که خونه ارزون تر باشه.اونجا می‌خریدم.

https://www.karzar.net/136819 کارزار خروج افغان ها  لطفا وارد بشید فقط دو دقیقه وقت میگیره.ولی کشورمان و آینده و امنیت خودمون و بچه هامون رو نجات میده

راستش اخرش رامتوجه نشدم

اما تا میتونی وام بگیر خیلی عالیه 

هروقت خونه یی پیدا کردی وصددرصد شد چک بده برا۲روز دیگه و فرداش برو طلا بفروش هرچی میخاهی بفروشی را صددرصدی کن و بخر و بفروش منظورم اینه شما ملکتون را نفروشی بعد جایی را که میخاهی بخری فروشنده بزنه زیرش 

من بودم این کارو نمی‌کردم. یه جمله هست که من خیلی بهش اعتقاد دارم.که میگه(همه ی تخم مرغ هات رو تو ی ...

خودمم دلم اصلا با فروش طلا نیست مخصوصا اینکه بازم ۱۰ سال ساخت بهمون میدن  ولی شوهرم میگه همین کارو بکن خونرو به نام خودت بزن 

نمیدونم چیکار کنم 

خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه  دیگه هیچی ازت نمیخوام 

ماشین دیگه ای دارید؟ با این وضعی که الان داره پیش میاد اگه ماشینت بفروشی ممکنه دیگه راحت نتونی ماشین بخری .روند طلا هم صعودی هست. باید خودت شرایطت بسنجی. اگه ۶۰ متر جا کمه و مثلا تصمیم داری بچه دار بشی و اتاق بیشتری نیاز داری خب بخر چون الان نخری چند وقت دیگه باید بخری. در کل طلا و زمین معمولا توی دراز مدت رشدشون خوبه اما اپارتمان توی منطقه شما نمیدونم مثلا چند سال دیگه چقدر ارزش داره. باید ببینی هدفت چیه ؟ رفع نیاز یا سرمایه گذاری

خودمم دلم اصلا با فروش طلا نیست مخصوصا اینکه بازم ۱۰ سال ساخت بهمون میدن  ولی شوهرم میگه همین ک ...

در واقع بخاطر بیست متر داری کل سرمایه رو میدی.

ماشین خیلیییی مهمه.بدون ماشین خیلی سخته.

بنظر من اشتباهه

https://www.karzar.net/136819 کارزار خروج افغان ها  لطفا وارد بشید فقط دو دقیقه وقت میگیره.ولی کشورمان و آینده و امنیت خودمون و بچه هامون رو نجات میده
اخه وام که خیلی ناچیز میدن واسه طلا. شما بانکی میشناسید که وام خوب بده

من تا حالا نگرفتم،یکی از آشناها گرفته

ماشین دیگه ای دارید؟ با این وضعی که الان داره پیش میاد اگه ماشینت بفروشی ممکنه دیگه راحت نتونی ماشین ...

دو تا پسر کوچیک دارم یکی ۶ ساله یکی ۳ ساله ولی از وقتی دومیم به دنیا اومده خونمو عوض کردم یه حای دیگه کرایه نشینم که دربسته ویه حیاط بزرگ داره الان نمیدنم تو اون خونه میتونم دووم بیارم یا سختم میشه 

یه ماشین دیگه داریم که شوهرم باهاش خریدو فروش میکنه 

من طلامو ٢٠روز پيش فروختم براي خودم ي خونه٦٠متري نزديك دريا خريدم درسته طلا ١٤٣٠كه من فروختم شد ١٦٠٠اما خونه اي ك خريدمم بالا رفت در ضمن طلا نگهداريش سخته طلاي خالمو تو خونش بعد ٢٨سال بردن ٢٥٠گرم بانك هم ميزاري بايد سالانه كلي هزينه نگهداري بدي بنظرم طلا خوبه ب اندازه اي ك جايي ميري مهموني گردن دستت خالي نباشه من باشم ميفروشم چون ٦٠متر واقعا كوچيكه منم ك ميبيني ٦٠متري خريدم خونه دوممه خونه خودم ١١٠متره اوني ك خريدم شماله تازگيا رفتم ي گوشواره خريدم منظورم اينه طلا ميشه ١گرم ١گرم خريد اما خونه نميشه

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

در واقع بخاطر بیست متر داری کل سرمایه رو میدی. ماشین خیلیییی مهمه.بدون ماشین خیلی سخته. بنظر من اش ...

یه ماشین دیگه داریم که شوهرم باهاش خرید و فروش میکنه