2777
2789
عنوان

زردی نوزاد ۱۵ روزه

2453 بازدید | 5 پست

سلام مادرا

دخترم ۱۵ روزش هست ۵روزگی زردی گرفتیم بود دو روز بستری شد

یک روز بعد ترخیص دوباره آروم آروم زردیش برگشته امروز آزمایش داد شده۱۷ ولی دکتر بستری نکرد و گفت فردا بیار حضوری ببینمش آخه تلفنی پرستار با دکترش صحبت کرد بیمارستان نبود

تجربه ی شما چیه ؟خطرناکه؟

راستی حجامت از گوش هم براش انجام دادیم ولی انگار تاثیری نداشت

سوال دومم اینکه اصلا وزن اضافه نکرده آیا این عادی هست؟

من عصر میبرمش متخصص ولی دلم آشوبه لطفا راهنمایی کنید .ممنونم

اره وزن اضافه نکردنش طبیعیه...چون هفته اول معمولا وزن کم میکنن بعد ازپونزده روزگی ببعد وزن میگیرن معمولا نگرانش نباش... دختر من زردیش۱۴بود تو خونه دستگاه گذاشتیم.بهش تند تند شیر میدادم و شیرخشت و ترنجبین هم چنباری مامانم دم کرد بهش داد که باعث میشد بیرون رویش بیشتر بشه و زودتر از بدنش دفع شد(ولی خب دکترا تایید نمیکنن اینو. قطره بیلی ناسترم من دادم چنبار اونو هم تایید نمیکنن🤦🏻‍♀️.ولی باعث شد دوروزه زردیش به هشت برسه)

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

دختر منم اینجوری بود، دکتر گفت ۳روز شیر مادر کامل قطع بشه و فقط شیر خشک، اگر خوب نشد، آزمایش فاویسم بده. دختر من با قطع کردن شیرم خوب شد، حساسیت به شیر مادر بود که باید به طور موقت قطع شه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حجامت کردم‌زیاد تاثیری نداشت ولی من شیر خشک میدادم به دخترم کنار شیر خودم ترنجبین عالیه شیرخشت یه بار در روز بهش بده آب انارم عالیه من دو روز گذاشتم دستگاه زردیش اومد روی ۱۱ که بعد از پانزده روزگیش دکتر گفت این عدد طبیعیه تا بیادش پایین ژثزردی بعد از واکسن دوماهگی کلن از بدنش دفع شد

سلام میشه لطفا بگید چیکار کردین که زردی دخترتون خوب شد؟من بچم پسره الان ۱۵ روزشه زردیش ۱۴ خیلی نگرانم داغونم

میشه برای پسرم دعا کنید..محتاجم به دعاتون...ایشالله هرچی مریضه خدا شفا بده...🥺🥺🥺

سلام میشه لطفا بگید چیکار کردین که زردی دخترتون خوب شد؟من بچم پسره الان ۱۵ روزشه زردیش ۱۴ خیلی نگران ...

سلام

ترنجبین میدادم،یه قطره هم از داروخونه گرفتیم

حجامت کردیم

ولی کلا تا ۴۰ روزگی طول کشید