2777
2789

از تهران بخری برای شهرستان ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریدم اره مشکلی نبوده البته خیلی مطمئن بودم به طلافروش ها که ازشون خرید کردم

میخوام از قم بخرم خیلی قیمتهاشو مناسب میده ولی میترسم هزینه اجرا ومالیات نمیگیره  خیلی بصرفه ولی میترسم

خریدم اره مشکلی نبوده البته خیلی مطمئن بودم به طلافروش ها که ازشون خرید کردم

چجوری ازشون مطمعن بشم  چون برای پسنداز می‌خوام وشهر خودمون النگو خریدم بعد رفتم مغازه کناریش قیمت گرفتم من ۲۰میلیون خریدم مغازه کناریش گفت ۱۳ونیم ازت میخرم     خیلی ضرر کردم  می‌خوام پسنداز کنم ولی بدون ضررحداقل  پول خودم  حفظ بشه

مثلا از کدوم شهر برای کجا خریدین براتون پست کردن؟ چند روزه دستتون رسید  

از تهران خریدم برا اصفهان 

اصفهان پستش خوبه دیگه نهایتا سه روزه میرسه دستت 

یکیشون گالری زیتون بود که قبلا میدون امام علی بود الان رفته تجریش تهران خب از اون موقع که اصفهان بود میشناختمشون

یکیشونم مهرگلد تو بازاره اونم انقدر ادرس و فیلم و عکس مغازش و هر روز میذاره بهش اعتماد کردم سه بار ازش خرید کردم

از تهران خریدم برا اصفهان  اصفهان پستش خوبه دیگه نهایتا سه روزه میرسه دستت  یکیشون گالری ...

این طلای سرایی قم هست واقعا قیمت مناسب میده ولی اعتبارشو نمی‌دونم چطور مطمعن بشم بنظر شما

چجوری ازشون مطمعن بشم  چون برای پسنداز می‌خوام وشهر خودمون النگو خریدم بعد رفتم مغازه کناریش قی ...

ببین جواز کسب مغازه و ادرس و عکس و فیلم مغازه اینا رو بذارن میشه بهشون اطمینان کرد اول یه چیز سبک بخر بعد دیگه خیالت راحت شد چیزای دیگه بگیر

ببین جواز کسب مغازه و ادرس و عکس و فیلم مغازه اینا رو بذارن میشه بهشون اطمینان کرد اول یه چیز سبک بخ ...

لطفا الان میزنی گوگل شما که بلدی ببینی لطفا باید بزنی دیوار قم طلا سرایی  لطفااا