2777
2789

با دلهای مهربونتون منم دعا کنید معجزه بشه باردار بشم 😭😭😭

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من چهل روز خانومی برام دعا توسل خوند هدیه به امام جواد مشکل بزرگی داشتم حل شد 

کی بود اون خانم میشه برای منم بخونه ؟

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
کی بود اون خانم میشه برای منم بخونه ؟

عزیزم یه خانومه پول گرفت برا من چله برداشت 

فدات هزینه میگیره 

من اون روزا یعنی میگفتم جز خودکشی راهی ندارم اون خودن ایام محرمم بود خودم پیاده تا هیت 10شب رفتم خدا روشکر خیلی خوب بود 

بچهدها من خودم سه ماه تازه عروس بودم که بخاطره یه سری اتفاقات نزدیک بود زندگیم‌بهم بپاشه اونقدر که برگشتم خونه پدرم.چله شهدا گرفتم هرروز چند بار زنگ میزدم حرم امام رضا درد ودل میکرد.روز بیستم چله مشکلم حل و شد برگشتم سره زندگیم دوباره بخاطره بدهی های همسرم چله گرفتم و دقیقا یک ماه بعد تموم شد بعد هم خودم هم همسرم چلهرفتیم برای اینکه یه شغل پیدا شه و آنقدر انگار محال بود ولی قربون شهدا برم جوری ساخت که هنوزم باورم نمیشه😭😭😭😭

عزیزم میشه بپرسم چرا باردار نمیشید؟ 

تعداد اسپرم همسرم کم و تحرک صفر

عزیزم یه خانومه پول گرفت برا من چله برداشت  فدات هزینه میگیره  من اون روزا یعنی میگفتم ج ...

چقدر میگیره چطور میشه باهاش تماس گرفت