2777
2789

من ۸ هفتمه
متاسفانه بعددوبار سونو هفته ششم و هشتم قلب تشکیل نشده و طبق دستور دکتر باید سقط بشه
فقط نگرانم دارو توی خونه اثر میکنه بعضیا میگن باید بیمارستانبستری. شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم داخل منزل راحتری معمولا راحت سقط میشه یکی کنارت باشه اتفاقی که نمیوفته اما اگه حالت بدشد ببرتت ...

سلام منم دقیقا این مشکلو الان دارم ، دکتر گفته تو خونه سقط میشه ، الان رفتم عطاری گفت سونو بیاری بهت دارو میدم که رحمت کامل تمیز بشه ، نمیدونم برم بخرم یا نه ؟ یه موقع اسیب نزنه به رحم و کمرم ؟ 

عزیزم داخل منزل راحتری معمولا راحت سقط میشه یکی کنارت باشه اتفاقی که نمیوفته اما اگه حالت بدشد ببرتت ...

والا نمیدونم نگرانم
قبلها به همه قرص میدادن توی خونه انجام میشد
حالا نمیدونم بازارگرمی بیمارستاناس یا چی
ادمو میترسونن که بری. بیمارستان بهتره
از بیمارستانم پرسیدم شبی ده میلیون حدودا هزینشه

سلام منم دقیقا این مشکلو الان دارم ، دکتر گفته تو خونه سقط میشه ، الان رفتم عطاری گفت سونو بیاری بهت ...

من دکترم گفت بیمارستان دارو میدن بستری. میشی
ولی یکی از. دوستام دکترشدارو داد توی خونه سقط کرد

سلام منم دقیقا این مشکلو الان دارم ، دکتر گفته تو خونه سقط میشه ، الان رفتم عطاری گفت سونو بیاری بهت ...

نه عزیزم حتما حتما از عطاری بگیر چیز بدی نمیده بگو گرمی بده بخورم . منم سقط داشتم یه چیزی عطاری داد زهر بود تلخ بود با نبات فراوون و زعفرون دولیوان خوردم بعدی قرص گذاشتم هیچ اتفاقی نیوفتاد تا اولین لیوانو خوردم بعدش شروع شد خونریزیم

من دکترم گفت بیمارستان دارو میدن بستری. میشی ولی یکی از. دوستام دکترشدارو داد توی خونه سقط کرد

سوا از دارو دکتر که فقط قرصه. حتما از عطاری گرمی بگیر بگو برای سقط خودشون میدن بعدی قرصا گذاشتی تو رحم اون گیاه باید دم کنی بازعفرون بخوری نباتم بریز تلخه. یکی کنارت بایدباشه 

والا نمیدونم نگرانم قبلها به همه قرص میدادن توی خونه انجام میشد حالا نمیدونم بازارگرمی بیمارستاناس ...

وای چخبره نه بابا عزیزم مطب دکتربری خودش راهنماییت میکنه قرص توخونه راحتری میگم فقط همراش گرمی بخور که صددرصد جواب میگیری . یکی کنارت باشه حله دیگه