2777
2789
عنوان

سایز فولیکول

135 بازدید | 9 پست

خانوما من چهار روز مونده به تخمک گذاریم سایز فولیکولم ۷.۷ بود . تو ای چهار روز میگن باز رشد میکنه.  حالا به نظرتوک راهی هست تو این چهار روز انجام بدم ک سریعتر رشد کنه؟ یا دیگ باید وایسم دوباره تا ماه بعد

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فولیکول خوب بالای ۱۸باید بشه این ۴روز نمیرسه به ۲۰ مال من ۱۱بود دارم دارو میخورم

اره فک کنم نهایتش برسه به ۱۵ . 

چیزی بخورم یا کاری بکنم تاثیر نداره؟

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
😭😭😭من پریود شدم با دارو یه فولی ۱۹ داشتم  بنظرتون مشکل از همسرمه

انشالله ماه بعد عزیزم 

منم با این وضع فولیکول این ماه رو از دست دادم مگه ماه بعد قرص و اینا بخورم از اول پری ببینم چی میشه 

اره فک کنم نهایتش برسه به ۱۵ .  چیزی بخورم یا کاری بکنم تاثیر نداره؟

الان دیگه دیره 

ماه بعد از اول پریودی تا پنجم شبی دوتا لترزول بخور

عضو گروه آبی بامداد خمار شروع رژیم ۱۱/۱ وزن شروع ۷۵👈۷۴/۵۰۰ وزن هدف ۶۸
انشالله ماه بعد عزیزم  منم با این وضع فولیکول این ماه رو از دست دادم مگه ماه بعد قرص و اینا بخ ...

خیلی ناراحتم چون بد ویارم‌نمیخام ویارم بیافته داخل عید 😓😔ماه بعد نشم بیخیالش میشم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

خیلی ناراحتم چون بد ویارم‌نمیخام ویارم بیافته داخل عید 😓😔ماه بعد نشم بیخیالش میشم 

منم میگم کاش تا عید بگیره لعنتی خسته شدم دیگهههه

الان دیگه دیره  ماه بعد از اول پریودی تا پنجم شبی دوتا لترزول بخور

😔😔😔باشه مرسی