تو واتساپ فروشم خوب بود اما بعد اینکه فیل اومد کلا صفر شد حالا تو روبیکا پیج زدم فک نمیکنم بگیره
یمقدار الان فروش کم شده ک طبیعیه
ولی توی اون سایتها ک گفتم معتبرن از سراسر کشور بسته به رشته تحصیلی یا مهارتهایی ک داری، کار میتونی پیدا کنی. یجور کاریابیه ک توی شهر خودت کار مناسب وجود داشت پیشنهاد میده
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه فکر نکنم .من ثبت نام کردم کار نکردم بعد یه مدت باهام تماس گرفتن که ببینن مشخصات که دادم مال خودم بوده یا نه و اینکه چرا. فعالیت ندارم توی تلگرامم برام ویدئو اموزشی فرستادن
ماهِ درخشنده چو پنهان شود شب پرهِ بازیگر میدان شود...