2777
2789
عنوان

سپردن سزای همسایه بد به دست خدا😢

781 بازدید | 18 پست

صرفا جهت درد ودل

خیلی ناراحتم از دیروز ظهر تقریبا هیچی نخوردم ودلشوره شدید دارم امیدوارم همسایه این شکلی خدا نصیب هیچ دشمنی نکنه چه برسه به دوست

ما یه همسایه دیوار به دیوار داریم که هر بدی بگین در حق ما کرده از این جاش بگم که سالی. یه بار اگه ما روفحش نگیره اون سالش تموم نمیشه(البته بابقیه همسایه ها هم همینطوریه) تا اینکه تو خیابون آدمو میبینه به آدم تنه میزنه

دیروز مامانم تو کوچه بود داشت از ماشین یه چیزی برمیداشت یهو عین دیونه ها پرید تو کوچه که نانجیب نانجیب چرا این جاماشین میذاری  چرا آشغال میذاری و حالا خدا شاهده که یه اپسیلون از ماشین هم جلوی درش نبود دیوه دیدم داره به مامانم چرت وپرت میگه منم سریع رفتم لب پنجره وهی به مامانم گفتم با این بی شخصیت حرف نزن دیگه رسید به اینجا که بابام معتاده ومامانم هرزستو من دیوونمو که خدا میدونه ما این جوری نیستیم تا دیگه طاقتم طاق شد وگفتم آخه ادم بیشعور 5 سال خونت خالی بود دخترت هرشب یکی رو اورد تو خونه اخه ما لب از لب تکون دادیم همسایه ها میومدن میگفتن ساناز(دخترش) آدم میبره خونه نه؟! مامانم گفت  نه بابا من خبر ندارم آبروی دخترتو خرید 

کلی چرت وپرت دیگه گفت ورفت البته اصلا انتظار اینو نداشت به روش بزنم 

الانم خیلی ناراحتم مردمو تو کوچه جمع کرده ما رو نگاه میکردن هرکی برای خودش آبرو داره 

از طرفی به باباممو داداشم نمیتونیم بگیم چون مطمئنم بد داستانی میشه

سپردم به خدا 

امروز به خدا گفتم مگه نمیگن آه مظلوم دامن گیره پس نشونم بده

چون خدایی ما در حقش بد نکردیم الانم کلی بهمون فحش رکیک داده

حسبی الله لااله الاهو علیه توکلت

سپردن به خدا جیه دفعه بعد ازشون شکایت کن بخاطر فحاشی فقط حواست ن یاشه خودتون فحش ندیدن جلو قاضی ام رعایت کنید و فحاشی ن‌کنید فیلم برداری و شاهد هم داشته باشین دفعه بعد بالاتر از گل بهتون نمیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه همسایه خیلی بد داشتم شب و روز گریه میکردم که خونه رو عوض کنیم. یه سال عید رفتن مسافرت و تصادف کردن و دیگه هرگز برنگشتن. هیچ وقت نتونستم بگم خدا بیامرزه تشون .

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

خدا لعنتش کنه.

مام داشتیم همسایه نجس و کثیف.

فکرشو بکن خونه  ۳ طبقه بود اونا صاحب خونه طبقه خودشون بودن.

ما صاحب خونمون کس دیگه بود.همش به صاحبخونه ما زنگ میزد میگفت بندازشون بیرون.مادرم قاری قرانه اون همش به مادرم میگفت شما دزدین.

همش دم در بود میگفت فلان چیز ما گم شده شما برداشتین.خدا جواب تهمتاشو بده.یا به مامانم میگفت وظیفه شماست نظافت ساختمون میخواستین مستاحر نباشین.

یا درو رو مهمونا مون میبست و راهشون نمیداد.

خدا هزاران بار لعنش کنه.از حیوون هم کمتر بود‌

خداروشکر الان جای دیگه اومدیم همسایمون گله🌸

سپردن به خدا جیه دفعه بعد ازشون شکایت کن بخاطر فحاشی فقط حواست ن یاشه خودتون فحش ندیدن جلو قاضی ام ر ...

آخه بابام جانباز اعصاب وروانه روزی چند تا قرص میخوره آدم راحتی نیست یعنی اگه فحش هایی که بهمون داده بهش بگیم باید بریم دیه شو هم بدیم

برو ب جرم فحاشی ب مادرت شکایت کن دوتام شاهد ببر ادم میشه میشینه سرحاش هیچی نمیگید معلومه پرو میشه

عزیزم حرف شما درسته ولی آخه من روم نمیشه فحش هایی که به ما میده رو به زبون بیارم یه لجن به تمام عیار بعد از اینکه داستان دخترشو گفتم که خدا میدونه الانم ناراحتم که چرا ابروشو بردم بعد از کلی چرت وپرت گفتن گفت اصلا من میدونم خوب میکنه

دیگه به این آدم چی میشه گفت تو رو خدا دعا کنین دست از سرمون برداره

عزیزم حرف شما درسته ولی آخه من روم نمیشه فحش هایی که به ما میده رو به زبون بیارم یه لجن به تمام عیار ...

قرار نیس ب زبون بیاری

شمابرو‌شکایت‌کن تا شر این همسایه از سرت‌کم شه

تا اخرشم وایسا وسطاش جانزنی

اگ اومد توهین کرد ک چرا شکایت‌کردی

گوشی ب دست فیلم بگیر بگو‌همینم دوباره شکایت میکنم پوستتو میکنم

پرونده تون میره شورای حل اختلاف

برو اونجا بهش توهین نکن اما حسابی بشور بزارش کنار ابرو شو ببر

بخدا اگ ادم نشد

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹

خدا که بالاخره جوابشو میده

ولی سزای همچین ادمی اینه که همون موقع که داره فحاشی می کنه جلو بقیه زنگ بزنی پلیس و ازش شکایت کنی و چنان بترسونیش تا عمر داره با کسی اینجوری رفتار نکنه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️