صرفا جهت درد ودل
خیلی ناراحتم از دیروز ظهر تقریبا هیچی نخوردم ودلشوره شدید دارم امیدوارم همسایه این شکلی خدا نصیب هیچ دشمنی نکنه چه برسه به دوست
ما یه همسایه دیوار به دیوار داریم که هر بدی بگین در حق ما کرده از این جاش بگم که سالی. یه بار اگه ما روفحش نگیره اون سالش تموم نمیشه(البته بابقیه همسایه ها هم همینطوریه) تا اینکه تو خیابون آدمو میبینه به آدم تنه میزنه
دیروز مامانم تو کوچه بود داشت از ماشین یه چیزی برمیداشت یهو عین دیونه ها پرید تو کوچه که نانجیب نانجیب چرا این جاماشین میذاری چرا آشغال میذاری و حالا خدا شاهده که یه اپسیلون از ماشین هم جلوی درش نبود دیوه دیدم داره به مامانم چرت وپرت میگه منم سریع رفتم لب پنجره وهی به مامانم گفتم با این بی شخصیت حرف نزن دیگه رسید به اینجا که بابام معتاده ومامانم هرزستو من دیوونمو که خدا میدونه ما این جوری نیستیم تا دیگه طاقتم طاق شد وگفتم آخه ادم بیشعور 5 سال خونت خالی بود دخترت هرشب یکی رو اورد تو خونه اخه ما لب از لب تکون دادیم همسایه ها میومدن میگفتن ساناز(دخترش) آدم میبره خونه نه؟! مامانم گفت نه بابا من خبر ندارم آبروی دخترتو خرید
کلی چرت وپرت دیگه گفت ورفت البته اصلا انتظار اینو نداشت به روش بزنم
الانم خیلی ناراحتم مردمو تو کوچه جمع کرده ما رو نگاه میکردن هرکی برای خودش آبرو داره
از طرفی به باباممو داداشم نمیتونیم بگیم چون مطمئنم بد داستانی میشه
سپردم به خدا
امروز به خدا گفتم مگه نمیگن آه مظلوم دامن گیره پس نشونم بده
چون خدایی ما در حقش بد نکردیم الانم کلی بهمون فحش رکیک داده