2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخواستی بژنی؟

نمیدونم الان چندین ماه حس میکنم الکی دارم نفس میکشم اصلا توانایی انجام هیچکاری ندارم یعنی روحیشو ندارم ازخودم بدم میاد از بی کسیام متنفرم ازاینکه همیشه بلاو بدبختی فقط باید تحمل کنم روز خوش ندارم. واقعانمیفهمم چرا زندگی کنم. فقط بخاطر بچم شل میزنم

هووف😪

واقعا نمیفهمم انگیزه از نفس کشیدن چیه . شوهرم داره حالم میبینه گفت میبرمت دکتر الان چندماهه همینقدر بگم مثلا خانوادم فهمیدن شوهرمم که دید خوب وقتی برای کسی بودونبودت فرقی نمیکنه چرا باشی

واقعا نمیفهمم انگیزه از نفس کشیدن چیه . شوهرم داره حالم میبینه گفت میبرمت دکتر الان چندماهه همینقدر ...

ای وای 

عزیزم تو رو خدا از فکر خودکشی بیاید بیرون

بخدا این تاپیک و حرفا رو چن تا جوون و نوجون میخونن از سر نا آگاهی دست ب همچین اقدامی میزنن 

خودکشي یکی از بدترین حماقتاس 

ای وای   عزیزم تو رو خدا از فکر خودکشی بیاید بیرون بخدا این تاپیک و حرفا رو چن تا جوون و ...

عزیزم هرکسی نسبت به احوالات خودش تصمیم به اینکار میگیره هیچکس نمیتونه رو تصمیمش تاثیر بزاره ‌ 

عزیزم هرکسی نسبت به احوالات خودش تصمیم به اینکار میگیره هیچکس نمیتونه رو تصمیمش تاثیر بزاره ‌ 

من زجر این تاثیر رو دیدم ولی الان میگن میگم هر کی هر چی دلش میخواد بکنه 

مادر من سر دعوا با پدرم همش تهدید میکرد ک خودمو میکشم و ما اونموقع بچه بودیم 

بعدش ک بزرگتر شدیم داداشم همیشه این تهدید رو داره 

ب مادرم میگم اگه تو این حرفارو نمیزدی الانم داداشم سلاح ترسوندنش خودکشی نبود 

بعضی از کلمات و گفتار قدرت کافی خودشونو دارن

و صد البته میدونم ک هیچکس از روی خوشی این فکرا ب ذهنش خطور نمیکنه انشاالله مشکلات هممون ب نحو احسن حل بشه