2777
2789

اره حقیقت داره، منتهی بعضیا انقدر همیشه شانس داشتن براشون توهم بوجود اومده که خودشون عامل موفقیتاشونن... در واقع نه هیچ ادم خودساخته ای وجود داره، نه هیچ آدم موفقی... 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس هست و بیشتر تلقینه هرجور فکر کنی همون میشه مخصوصا اگه ترس داشته باشی و هم بگی نکنه این اینجور بشه یا نشه کلا نباید زوم کردرو هیچی بگو من خوش شانس بدون شک 

اگر ردپای دزدِ آرامش و سعادت را دنبال کنیم  سرانجام به خودمان خواهیم رسید

نمیدونم من میگم همه چیز دست خداست 🤷‍♀️🤷‍♀️

منم خیلی جاها شکست خوردم حتی با تلاش ولی خیلیا رسیدن نمیدونم دلیلشو

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
برای رسیدن به موفقیت تلاش کردی؟ همیشه عاقلانه تصمیم گرفتی؟

هرتلاشی کردم بابدشانسی مواجه شدم اره تصمیمام معقول بودن اماخیلی زجرکشیدم مثلاشوهرم هرجامیره سرکار اون شرکت حقوق نمیدن ورشکست میشن این موضوع بیشترناامیدم کرده 

من خیلی سختی کشیدم برا ازدواجم برا بچه دار شدن همش میگفتم خدایا این چه شانس💩من دارم تا بعد فهمیدم  اگه اسمش شانسه من خوش شانسم  همسرم بهترین همسر دنیا شده یعنی اگه صدبارم برگردم باز همین انتخاب و میکنم بعد چند سال هر روز دارم خدا رو شکر میکنم سال های اول بچه دار نشدم و چقد خوش شانس بودم 

اگر ردپای دزدِ آرامش و سعادت را دنبال کنیم  سرانجام به خودمان خواهیم رسید

نگا کن ینی مث من بدشانس پیدا نمیکنی بخدا. ینی همه میدونن من بدشانسم همه...من استرسی شدم حتی، چون دیگه خودبخود قبل از هراتفاقی قلبم با دلشوره میتپه.دیگه همون لحظش اتفاق بدی میفته برام.