2777
2789

سلام خانوما کسی هست که بدنش بعد رژیم مخصوصا بازو و ران شل شده باشه و با ورزش مرتب سفت کرده باشه؟ ورزشکاری نه ولی حداقل نرمال شده باشه ؟ من بازو و ران شل شدن اما تصمیم دارم بعد زایمان یک سال مرتب ورزش کنم میخوام ببینم جمع مبشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد جواب میده من چندین ساله ورزش میکنم برای سفت و فرم گیری عضلات تی آر ایکس گزینه خوبیه 

خودم بعد شش ماه بدنم سفت شد اگر خیلی وزن کم کردی مدت طولانی تری زمان میبره ولی کلا ورزش های اینجوری رو باید ادامه بدی چون ول کنی بعد از یه مدت دوباره به حالت اول برمیگردی

اما عزیز من ... هرچه شد رویاهایت را رها مکن ....
صد در صد جواب میده من چندین ساله ورزش میکنم برای سفت و فرم گیری عضلات تی آر ایکس گزینه خوبیه  ...

عزیزم من مزدیک ۳۰ کیلو کم کردم بازوهام و رونام شل شدن خیلی ولی اهل ورزش کردنم هستم اگه بدونم نرمال میشه دوسالم ورزش میکنم که این اتفاق بیوفته