2777
2789
عنوان

مادربزرگم و نفرین کردم بچه ها 😓

628 بازدید | 31 پست

بچه ها حالم خیلی بده لطفا سرزنشم نکنید ، چند ساله خانواده مادرم همه جوره اذیتمون کردن داداشاش از دزدی و اذیت مامانم بگیر تاااا افسرده کردن هممون ، حالا امشب مامانم سر یه چیز الکی گیر داد به من که تو داغووونم کردی و داد و هوار ، چون مریض شده از دست اینا، منم از عصبانیتم برداشتم اس ام س دادم به مادره که : ازت متنفرم آرزوی مرگتونو دارم و اینا... 

البته مادره همش پشت اون ظالماس و مارو اذیت کرده خیلی خیلی، بچه ها خیلی ناراحتممم، چی کار کنم

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل فیلم پژمان باید قبل اینکه مادر بزرگ پیامتو بخونه بری پاکش کنی

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
بمادربزرگت چه. بحث تو و مامان

اون باعث بحثمون بود دیگه، سر اون اعصابمون خورد بود پرسیدیم به هم

والا مادربزرگ ما کلا نوه های دیگشو دوس داره چ مادری چ پدری الانم منو خواهرم با هیچ کدومشون رابطه نداریم. اگرم جایی ببینمشون در حد سلام مث غریبه ها.. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
مادره یعنی مادربزرگت یا مادر خودت؟  پدرت چی میگه؟

مادره مادرم، پدرم کلا هیچی نمیگه همشون کار داده مغازه داده اینجوری جواب دادن، راننده تاکسی بودن بابام پولدارشون کرد الان همه خونه بالاشهرو...

عزیزم خودتو کنترل میکردی تو دلت فحش میدادی اصلا کاش پیام نمیدادی گناه داره  منم از خیلیا شاید ...

آخهاینا زندگی مارو جهنم کردن 

قدرنشناسن ، ولی خودم پشیمونم ، حالا چیکار کنم