2821
2789
عنوان

چجور حس ششمی شدم

508 بازدید | 96 پست

این یه روند نیس بعضیا درکشون از وقایع عمیق تره در کل افرادی که مدیوم هستن یا میتونن با ابعاد دیگه راحت ارتباط برقرار کنن راحت تر این چیزا رو میبینن

چیزی که شما اسمشو گذاشتین حس ششمی در واقع درک عمیق از آینده اس و به حس ششم ربطی نداره توصیف دقیقی نمیشه داد ولی حقایق یجورایی بهت الهام میشن من خودم تو حدس زدن خوبم یجورایی اتفاقات بد و شوم رو میتونم حس کنم و هر جا نا امنی ای هس من حس بد میگیرم هر وقت میخوان اسممو صدا کنن قبلش رادارام فعال میشه

ممکنه بخاطر مدیوم بودنمم باشه ولی خیلی جالبه اگه امکانشو داشتم میخواست شمام تجربه کنین

خوابایی که میبینم هیج کدوم چرت یا بی دلیل نیستن و تعابیر نزدیم به همی دارن خیلی شلوغ و واضحن

یعنی وقتی میگین حس ششمی بیاد دز واقع چنین افرادیو صدا میکنین و به هر کسی اعتماد نکنین اگه کسی قدرت زیادی داشته باشه نمیاد جار بزنه و تو سایتا مدام بچرخه این چیزایی که میگه همیشه عواقب خوبی براش نداره پس انتظار جواب گرفتن از این اشخاص رو نداشته باشین خبر داشتن از آینده زیاد خوب نیس اینکه بدونی کی میمیری یا زنده میمونی فقط امروزتو ازت میگیره ') 

سکوتی از جنس فریاد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم مثلا میگم ساعت ۳ شوهرم زنگ میزنه 

و دقیقا همون میشه 

یا میگم گوشی روشن کنم عدد ۷ ساعت دقیقا باز میکنم ۷ هست

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

روز تولدم چندم ماهه؟

سوال اصلی.چرا منو نگاه نکرد و بهم بی توجه بود؟

میشه لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍😍میشه سر نمازتون دعام کنید،،،، 💓💓💓خواهش میکنم .محتاج دعاتونم
موافقم مثلا میگم ساعت ۳ شوهرم زنگ میزنه  و دقیقا همون میشه  یا میگم گی رون کنم عدد ۷ ساع ...

دقیقا

و ننیشه این اطلاعات رو به بارداری یکی ربط داد خودشم تو مجازی

تا یجایی میشه حدس زد ولی این لحظه ایه و بعدش این تو سوال بعدی حس نمیشه :) 

سکوتی از جنس فریاد.