عزیزم ما یه گروه اقدام به بارداری داریم که همه اونجایی هم از تجربیات هم استفاده میکنیم هم با هم صحبت میکنیم استرسمون کم شه دوست داشتین بیاین.گروه توی تلگرامه
هم تخمدان چپم ضعیفه هم رحمم دوشاخه بود دوماه رحممو عمل کردم دیگ نمیدونم این ماه میگیره یا نه🥺
سلام عزیزدلم خوبی؟چخبر به امید خدا مادر شدی؟ببخش گلم من یه مدت گرفتار بودم سوال پرسیده بودی در مورد رحم دوشاخ نبودم جواب بدم،انشاا.... که تا الان مادر شدی و نی نی دسته گلت تو بغلته ،همونطور که تایپیک دوستان گفته بودم رحمم دوشاخ هست و هیچ مشکلی واس بارداری نداشتم فقط باید بعدش مراقبت میکردم ،من واس اینکه کرج غریب بودم وخانوادم شهرستان بودن و دخترمم مدرسه میرفت نخواستم به درسش ضربه بخوره اگه استراحت مطلق باشم دیگه باردار نشدم،خدا عزیزان همه رو حفظ کنه دخترم منم حفظ کنه دیگه همه کس و کارم همین بچه شده،الهی هرکی چشم انتظار مادر شدنه خدا آرزوشو برآورده کنه به حق خانوم زینب (س)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!