از بچگیم تقریبا از زمان شروع بلوغم وقتی سردم میشد و تو محیط یخ و سرد بودم بعدش رحمم شدید درد میگیره به حدی که کارم به دکتر میکشه و باید مدام چند روز گرمش کنم تا خوب بشم به نظرتون علتش چیه؟
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
آره طلعم کلا سرده وای نمیدونستم رو این موضوعم تاثیر داره☹️
خیلی تاثیر داره من موقع پریودی یا بعدش سردیجات بخورم تو پریودی بعدی میمیرم. زنده میشم مثانه و رحمم از جا کنده میشه درضمن مثانه ات رو اگه تونستی با روغن سیاهدانه ماساژ بده
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خیلی تاثیر داره من موقع پریودی یا بعدش سردیجات بخورم تو پریودی بعدی میمیرم. زنده میشم مثانه و رحمم ا ...
آره من خودمم پریودای خیلی دردناکی دارم سعی میکنم تو دوران پریودم ماست این چیزا تا جای ممکن نخورم چون خونریزیمو خیلی کم میکنه ولی درکل طبعم خیلی خیلی سرده
خب خداروشکر پس سردی داری مرتب کنجد و زیره و غذا ها با طبع گرم بخور ترشی بشدت سرده حتی بیشتر شیر پنیر
نه اصلا اهل ترشی نیستم خداروشکر ولی زیره که دوست ندارم اما چیزای گرم دیگه میخورم مثلا دارچین زنجبیل میخورم خیلی نبات و خرما و عسل و این چیزا اوایل یکم متعادل میشدم اما جدیدا هیچ تاثیری نداره مثل اینکه سردی بدنم مقاوم شده باشه در برابر چیزای گرم اینطوری شدم نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیت میشم
آره من خودمم پریودای خیلی دردناکی دارم سعی میکنم تو دوران پریودم ماست این چیزا تا جای ممکن نخورم چون ...
اره وقت کردی روزی دوسه بار بزن روغن رو به مثانه ات دوسه دقیقه یواش ماساژ بده تا روغن نفوذ کنه به مثانه ات .