این ماه اقدام داشتم
یک روز بعد از موعد پریودم لک دیدم و فکر کردم شروع پریودم هست
دیگه گفتم لابد باردار نیستم
سه روز گذشت دیدم خونریزی ندارم و فقط لکه
پریودم مثل همیشه نبود
شک کردم بیبی چک گذاشتم خط دوم یه هاله کمرنگ شد شبش رفتیم بیمارستان نیکان بتا دادم ازمایشگاه گفت بتا ۵۶ و مثبته ولی چون لب مرزه یک هفته بعد دوباره چک کن
همسرم برای یک روز بعدش همون بیمارستان وقت دکتر گرفت اسمش صفورا فرخی پور بود که بریم ببینیم چی میگه رفتیم و گفت چون بتا پایینه و لک بینی داری و درد احتمالا خارج از رحمه سونو واژینال نوشت و بتای مجدد
گفت مقعدت تیر میکشه گفتم یکی دوبار شاید شده باشه
رفتم سونوگرافی دادم گفت لوله سمت راست یه چیزی دیده میشه که البته با توجه به رشد بتا میشه در موردش نظر داد، ازمایش بتا دادم که بعد از ۳۶ ساعت شده بود ۲۳۷/۶
دکتر دیگه رفته بود دیگه سونو و بتا رو براش تلفنی خوندن و تشخیص بارداری خارج از رحم داد گفت سریع باید بستری بشی و امپول بزنیم خارج بشه
خیلی به هم ریختم کلی گریه کردم😔
بخش زایمان گفت جا نداریم بستری شی اینجا برو یه بیمارستان دیگه
گفتن رضایت بده برو یه جای دیگه سریع بستری شو
رفتم بیمارستان فرمانیه اونجا زنگ زدن مهرنوش امیری بیاد گفت من تهران نیستم بدید پزشک آنکال بیمارستان انجام بده
زنگ زد به یه دکتری به اسم شیرین پزشکی
گفت بگو بیاد مطبم سریع رفتیم اونجا با یه استرسی
گفت برو که معاینهت کنم صندلی معاینه داغون کج و کوله و خراب
سریع معاینه کرد و گفت تست کی دادی گفتم امسال ندادم سریع اون وسط با اون وضعیت یه تستم گرفت بدون اجازه گرفتن
بعد گفت بزار سونو واژینال کنم دوباره، گفتم یه ساعت پیش سونو دادم گفت چشم با چشم فرق میکنه
گفتم نه نمیخوام
دستگاهش از این خیلی قدیمی ها بود
توو نیکان با دستگاه جدید توو یه محیط تمیز سونو شده بودم دیگه دیوانه ام مگه بدم این دوباره سونو کنه
بعداز بررسی گفت اره باید خارج بشه و برات لاپروسکوپی میکنم یا امشب یا فردا
هزینه وسایل رو بریز که بخرم هزینه بیمارستان هم که جدا
شوهرم گفت باشه ولی من راضی نبودم حس خوبی نداشتم بهش میخواستم به چند تا دکتر دیگه هم نشون بدم
گفت شماره کارتو بگیرید از منشی و واریز کنید هزینه رو
منشی هم یه شماره کارت داد و اروم گفت نه و نیم بریزید به این حساب
بعدش رفتیم مطب خانوم افراسیاب اون گفت نه ممکنه بارداری طبیعی باشه الان هم خطری نداره برو فردا دوباره سونو و بتا بده
که امروز سونو و بتا که دادم گفت علائمی از خارج رحمی نداری و بتا هم شده ۴۶۶/۵
حالا فعلا باید منتظر بمونم و شیاف استفاده کنم
واقعا دکترا هر کدوم یه چیزی گفتن
فقط توکلم به خداست
دعا کنید برام