2777
2789
عنوان

لیست فیلمهای ترسناک بر اساس واقعیت

2685 بازدید | 38 پست

۱۳فیلم ترسناک که بر اساس واقعیت ساخته شدند. #پیشنهاد_فیلم

مار و رنگین‌کمان – ۱۹۸۸ – The Serpent and the Rainbow

نبوت ماتمن – ۲۰۰۲ – The Mothman Prophecies

هیولا – ۲۰۰۳ – Monster

یک جن‌زده آمریکایی – ۲۰۰۵ – An American Haunting

وحشت در آمیتی ویل – ۲۰۰۵ – The Amityville Horror

یک جنایت آمریکایی – ۲۰۰۷ – An American Crime

دوران کهن – ۲۰۰۷ – Primeval

بچه جایگزین – ۲۰۰۸ – Changeling

سایه‌ها – ۲۰۱۳ – Shadow People (The Door)

احضار – ۲۰۱۳ – The Conjuring

از شر شیطان نجاتمان ده – ۲۰۱۴ – Deliver Us From Evil

رابرت – ۲۰۱۵ – Robert

کابوس – ۲۰۱۵ – The Nightmare

🎩 

آرزومه که بغلم کنی خودت....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنابل

احضار3شیطان وادارم کرد

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

نمیشه یه فیلمی معرفی کنی که ترسناک نباشه و براساس واقعیت باشه.

من راستش هیچ وقت فیلم ترسناک نگاه نمیکنم.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
نمیشه یه فیلمی معرفی کنی که ترسناک نباشه و براساس واقعیت باشه. من راستش هیچ وقت فیلم ترسناک نگاه نم ...

فیلم بر اساس واقعیت تو نت سرچ کنی واست میاره

آرزومه که بغلم کنی خودت....
فیلم ترسناک دوست دارم کدومشون حن و روح نداره؟ من وحشت دارم از جن و روح

اینایی که میگم نگاه کن جن و روح توش نیست

بدخیم

نزول 1 و 2

rec 1,2,3

سکوت مرگبار یا مطلق

آسمانهای تاریک

شهری باغروب ترسناک

مزرعه(مزرعه خالی نه مزرعه وحشت آخه مزرعه وحشت 1، 2 هست) 

نوع چهارم

بیا بازی

بگذار وارد شوم

پیش از آنکه بیدار شوم

جعبه پرنده

قطع نکن

راه فراری نیست

نفر بعدی تو هستی

وینچستر

آماده باشی یا نه

بازم اگه بخوای معرفی کنم اسلشر دوست داری؟ 

کدوما خیلی برگ ریزونن؟

ببین هیچکدوم برگ ریزون نیست رابرت که به واقعه کلمه چرت و مزخرفی بیش نیست کلا فیلمشم افتضاحه

ارزش 1بار دیدن هم نداره بعد تموم شدن فیلم بخاطر وقتیکه آدم گذاشته ببخشید به خودش آدم فحش میده. 

ببین اینارو نگاه کن قشنگن

وحشت در امیتی ویل بر اساس واقعیت یه 2،3تا سکانس داره دیگه برای ترس و هیجان بیشتر به فیلم دادن اونارو کذاشتن اونارو فاکتور بگیر. 

جن زده آمریکایی بر اساس واقعیت

ولی اسم فیلم لهش نمیاد جون دختره بتسی جن زده نشده بوده و اصلا جنی در کار نبوده پدره دختره به یه دختر بچه همسن دخترش تجاوز میکنه و میکشتنش روح این دختر عذاب میکشیده میاد انتقام بگیره برای همین دختره مَرده رو اذیت میکنه وگرنه ربطی به جن نداره روح هستشـ آخر فیلمم مرده میمیره فکر کنم چون خیلی وقت پیش من این فیلمو دیدم خلاصه روح دختره به آرامش میرسه و با دختره مَرده دوست میشه چون دخترش بیگناه بوده. 

یه فیلمم هست به اسم جن زدگی در کنتیکت

این فیلمم بر اساس واقعیت ساخته شده ولی اسم این فیلمم به موضوع فیلم نمیخوره چون در مورد روح یه پسری هستش که داره عذاب میکشه و کسی هم جن زده نشده. 

یه پسری که بیماری سرطان داره با مادرش خونه ای رو اجاره میکنن یا میخرن که نزدیک بیمارستان بیماران سرطانی باشه

اونجا روح یه پسر سوخته شده رو میبینه بعدا میفهمه که این پسر توسط یه دکتری که رو مردم آزمایشهای وحشتناک میکرده و مردم رو میکشته این پسر هم توسط این دکتر زنده زنده سوزونده شده و روح پسره بین اون دنیا و این دنیا سرگردانه و داره عذاب میکشه خلاصه بعدا پسره و مادرش میفهمن این خونه گورستان انسانهای آزمایش شده توسط دکترس و روح همشون تو عذابه آخر فیلم پسره کاری میکنه روح مردگان اونجا پرواز میکنن و به آرامش میزسن. 

فیلم دیگه ای هست به اسم جنگیری امیلی رز

این فیلمم برگرفته از واقعیته و از سرنوشت و زندگیه دختری آلمانی به اسم آنه لیز میشل ساخته شده و اینو هم بگم این دختر مطلقا جن زده نشده بوده بلکه بیماری جنون و صرع و تشنج داشته و پدر و مادرش بجای مراجعه به دکتر و درمان دارویی به جنگیر رجوع میکنن و مرتب جنگیر بالا سر آنه میوردن تا اینکه بعد 60بار جنکیری آنه لیز میشل به آرامش ابدی میرسه و میمیره دادگاه پدر و مادر آنه رو دادگاهی میکنه و به جرم مرگ و قتل غفلتکارانه مجازاتشون میکنه