2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلم من کیست داشتم ، یک سال درد داشتم اما بی محلی کردم و کار خیلی اشتباهی بود بعد پریودیم غیر طبیعی شد رفتم سونو گفتن کیست هموراژیک بزرگ دارم دکتر گفت قرص روکین (یا ال دی) بخور از پریودیت که شروع شد اونو بخور اما به پریودیم نرسید تو مدرسه بودم کیستم ترکید رفتم بیمارستان عمل کردم برداشتم 

بعد از ده روز دوباره کیست گرفتم متاسفانه ولی ایندفعه گفتن با قرص همون قرص ال دی دیگه صب نکردم که پریود بشم از همونجا خوردم و چن شب پیش پریود شدم همراه خون ازم خیلی درد داشت اما دفع شد مثل یک جنین بود

اما هرجور شده برو پیش دکتر خوب شوخی بردار نیست

اگر مشهدی هستی بگو آدرس یه دکتر که فوق العاده خوبه رو بگم عزیزم

صبح میشن این شبها...🙂
توی سونو مشخص میکنه ؟

اره چون من پریود نشدم یک ماه بعدش رفتم سنو گفت کیست تخمدان داری ۵۰میل هم هست البته من تقصیر خودم بود خودم برا خودم کیست اوردم 😣 سرخود قرص لتروزول وکلومیفن خوردم برا تقویت تخمدان ک تبدیل ب کیست شد