2777
2789
عنوان

دلم گرفته

73 بازدید | 7 پست

امشب دومین ماهگرد ازدواجمونه

توقع زیادی ازش نداشتم،میدونم دستش تنگه

ظهر بهش گفتم تو خونه شام درست کنم بریم بیرون بخوریم و یه دوری بزنیم

همین!

ساعت ۷ گفت ببرمت خونه برادرم؟

گفتم واسه چی؟

گفت منو داداشم میخوایم بریم یه دوری بزنیم

بعد گفت هوا واسه بیرون رفتن  من و تو سرده و فلان

با داداشم میرم دور بزنم توام برو پیش زن داداش که حوصلت سرنره

گفتم من جایی نمیرم

اونم رفت...

دلم شکست...

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم؟ از وقتی رفت هی گریه میکنم...

نمیدونم هرجور صلاح بدونی من جای تو باشم الان زنگ میزنم میگم زهرمار گفتم‌منم بزنم تو ذوقت نرفته سریع برگرد بدونی چه حال خوبیه کسی رو دست به سر کردن 

نمیدونم هرجور صلاح بدونی من جای تو باشم الان زنگ میزنم میگم زهرمار گفتم‌منم بزنم تو ذوقت نرفته سریع ...

نمیدونم

خیلی دلمو میشکنه...

تو این دوماه نشد یه بار درست بریم بیرون

یا سرکاره یا خستس

یا مثل امشب با برادرش یا دوستاش میره بیرون

درک نمیکنه که برادرش چندساله ازدواج کرده و مثل ما اول زندگیش نیس یعنی شرایطش فرق داره

و بردارش‌مرتب زنشو میبره بیرون و باهاش وقت میگذرونه...

نمیدونم خیلی دلمو میشکنه... تو این دوماه نشد یه بار درست بریم بیرون یا سرکاره یا خستس یا مثل امش ...

وای خدا صبرت بده تقصیرخودته اجازه نده بهش من از زمانی که ازدواج کردم شوهرم بدون من خداشاهده هیج جا جرعت نداره بره باهاش سرسنگین شو دیگه نمیره 

وای خدا صبرت بده تقصیرخودته اجازه نده بهش من از زمانی که ازدواج کردم شوهرم بدون من خداشاهده هیج جا ج ...

سرسنگین هم بشم فایده نداره

آشتی میکنیم

دو روز بعد باز میگه برم بیرون؟🤕😭

خسته شدم

سرسنگین هم بشم فایده نداره آشتی میکنیم دو روز بعد باز میگه برم بیرون؟🤕😭 خسته شدم

چرا خودتو آزار میدی زنگ بزن بگو یا میای خونه یا میزنم بیرون شوهر کردم  بشینم خونه یا بشینم تو منو ببری پیش زن داداش خانت