2777
2789

سه ماه و تقريبا هفت روزشه سه چهار روزه شير خشك نميخوره خيلي بي قرار شده با گريه از خواب پا ميشه چيكاز كنم ب نظرتون دستاشم خيلي ميكنه دهنش 

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی جز شیر دادی بهش؟؟ 

منظورم خوردنی سفت هست.. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

ببریددکترشایدنوع شیرخشک روبراش عوض کنه، دستهاش رو به هردلیلی برده تودهان دوست داره وعادت میکنه درطول روز چندین باردستهاش روبا دستکش نخی ولطیف بپوشون تایادش بره

نه ب خدا فقط مولتي ويتامين خارجي دادم

عه.. 

گفتم شاید چیز سفت دادی.. راه گلوش رو بسته.. گلوش تورمی چیزی داره ک مک نمیزنه.. 

عزیزم از گوش درد مک نمیزنه.. قطره استامینوفن دو برابر وزنش بده.. درد گوشش ساکت بشه بتونه مک بزنه.. 

بعد حموم هم گوشش رو خوب خشک کن و کلاه سرش کن..

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
ببریددکترشایدنوع شیرخشک روبراش عوض کنه، دستهاش رو به هردلیلی برده تودهان دوست داره وعادت میکنه درطول ...

دستش ک از گرسنگیه.. 

طبیعیه.. بچه ایی ک گرسنس سعی میکنه دستش رو بخوره. 

خب اگه گرسنس پس چرا شير نميخوره؟

گفتم.. احتمال زیاد گوشش درد میکنه نمیتونه مک بزنه. 

شما خودت ک بزرگی وقتی گوشت درد میکنه میتونی مک بزنی؟؟؟ 

کمی برای رفع گرسنگیش اگه میتونی با قاشق .. اگه نمیتونی با قطره چکون یا سرنگ شیر بده بهش.