2777
2789

بذ بذ

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم اگه همون اول نندازه اشتباست دوباره تکرار کن تو صبح که مطمئن بشی

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗

خرابه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

مبارکه😃🌸

نَقاشیم خوب نی وَلی خوب بَلَدَم دور هَمَتون و خَط بکشم عشقم اگ تو نبودی من این زندگیو ادامه نمی‌دادم🥺💔هر چی بیشتر میگذره بیشتر بهم ثابت میشه تو قشنگترین اتفاق زندگیم بودی😍💋.                           یک تار موی تو را به کوهی از زر ندهم...                                     به جز تو به کسی مقام دلبر ندهم🤤❤️       انشالا یه روزی تاپیک عروسیمون و میزنم نی نی سایت و عکس دستامون😍ممن همونیم ک مامانم برام مادری نکرده تویی که امضامو میخونی به این دنیای گوه یه نفر دیگ رو اضافه نکن 🥺💔یا برا یچت با کل وجودت مادری کن خدا جونم اولین رویام اون خونه ای هس که می‌خوام با همراه نامزدم بسازمش🥺دومیش ی دخمل کوچولوی ناز پیسر هم باشه عشقه😍🤤❤️قووول میدم براش مامانی بشم که مامانم برام نبود🥺💔                                                  ‌‌                      درخواست دوستی پسر قبول نمیکنم🔴🔴   من هیچ دوستی ندارم دوس داشتید باهام حرف بزنید درخواست بدید دخترا🥺♥️

مبارکا باشه

ولی محض اطمینان فردا صبح مجدد ی تست بده😚❤️✨

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
بنظرم مثبت البته دوتا برند مختلف چک کن از منم سه روزه هاله میندازه امروز آز دادم بتام ۵۶ بود روز ۱۳ ...

ن خیلی خوبه ایشالله ک بتا بره بالا گلم

خدا جونم هوامو داشته باش❤️❤️❤️🧿💘
ن خیلی خوبه ایشالله ک بتا بره بالا گلم

اخه هم مرکز زنگ زدم هپ خود خانمی که تو ازمایشگاه بود گفت پایین مجداد سه روز دیگه تکرار کن

بتا نرمال باید چند باشه؟

من روز ۱۳ انتقال جنینم ولی کلا دیروز موعد پریودیم بوده