2777
2789

خونه دارم، دخترم ۶ ماهشه 

هرروز کار میکنم اما کار تموم نمیشه که نمیشه 

خونه اغلب بهم ریخته اس 🥺 

چیکار کنم به تمیز موندن خونه کمک بشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دائم باید مرتب کنی نزاری زیاد بشه کم کم بزرگ شد نظم یادش بدی

با همین روش با دوتا پسربچه ۶ و۲ ساله همیشه خونم برق میزنه حتی داخل کابینتام

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من چی بگم که یه پسر یه سال و نیمه و یدونه پنج ساله دارم .صبح تا شب سرپا از همه بیشتر کار میکنم از همه بیشتر هم بهم ریخته س خونم

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤

هرچیزی برمیداری سریع بذار سر جاش، ظرف رو همون لحظه بشور حتی اگه یه دونه باشه، جارودستی بکش،...

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

هیچی بشین چایی بخور خیلی هم سخت نگیر زود پیر میشی یکم که بزرگ شد خودش وسایل رو سر جاش میزاره خونه مرتب میمونه

خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون                                   ۱۴۰۱😍  برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰                                                                                                                                ۱۴۰۳😍  خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰