2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دلمو شکست

562 بازدید | 35 پست

سلام.من تعریف میکنم ببینین من حق دارم خدایی.من ۳ سال پیش ازدواج کردم سال اول ازدواجم که برای نو عروس عیدی ویلدایی میگیرن ما رسم داریم خانواده شوهرم هییییچی برام نگرفتن حتی یه جفت جوراب خودمون هم دورا دور آشنا هستیم ها رسم هامون یکیه برام لباس عقد نگرفتن یه عقد ساده تو یه محضر قدیمی و زشت هیییچ مراسمس هم نشد الان برادرشوهرم ازدواج کرده ۷ ماهه از اول برای جاریم سنگ تموم گذاشتن.بقیشو پایین بگم

جاریت مطالبه گر بوده شما نبودی 

اینایی که خودشون همه چی رو  ساده میگیرن و مرتب میگن کادو مهم نیست مراسم مهم نیست مادیات برای ما  مهم نیست   این چیزا برای ما ارزش نداره    بعدش هم  نباید شاکی بشن

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان برا یلدایی جاریم کلا همه چیییی گرفتن حتی سرویس طلا کلی طلا از اول نامزدیش گرفتن برا من تا حالا فقط یه حلقه فقط گرفتن برا یلداش همه چی گرفتن کلی هم کیک و تزیین میوه و کادو قرار بود امروز ببرن کاری با خریداش و اینا ندارم بالاخره نوعروسه ولی اونموقع به من گفتن ما رسم نداریم یلدایی بگیریم الان چطور برا این یلدایی میبرن خودشم به من گفتن تو نیا خومون میبریم یعنی مادرشوهرم و خواهرشوهرم که ۱۵ سالشه 

برا منم همین بود با این تفاوت که من گفتم اینارو بخرید براش برا من که نخریدید کلی حرف شنیدم 

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
من زبون ندارم ولی جاریم کلا با زور و دعوا هم شده همه ی برنامه هاشو عملی میکنه 

خوب این چیزا بی زبونی برنمیداره از روز اول باید مثل جاریت میبودی حالام دیگه به روی خودت نیار که تهمت حسادت بهت نزنن 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

مادرشوهرم دیروز زنگ زد که میخواییم یلدایی ببریم  تو هم بیا تازه براشون وقت آتلیه و آرایشگاه هم گرفتن برا یلدای اولش منم با اینکه خیییلی ناراحت بودم گفتم باشه میام یه پیرهن خوشگلم گرفتم که ببرم براش ولی امروز مادرشوهرم زنگ زد گفت نمیخواد بیای خودمون میبریم منم گفتم لااقل براش لباس گرفتم اونو بیایین ببرین من بچه دارم نمیتونم بیام گفت نمیخواد خودت بپوش

مادرشوهرم دیروز زنگ زد که میخواییم یلدایی ببریم  تو هم بیا تازه براشون وقت آتلیه و آرایشگاه هم ...

شاید چیزی گفتی به گوشش رسیده یا شوهرت چیزی گفته

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
خوب این چیزا بی زبونی برنمیداره از روز اول باید مثل جاریت میبودی حالام دیگه به روی خودت نیار که تهمت ...

اونروز ناراحت شدم گریه کردم گفتم خیلی برای من بی انصافی کردین به مادرشوهرم گفتم اونم گفت به من چه تو هم زور میکردی میخریدیم واقعا این بود جواب من😔