2777
2789
عنوان

ادامه بدم یا ندم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 24 پست
خیانت تنها این نیس که اونو داشته باشی و با یکی دیگم باشی  باور کن سخت‌تر از خیانت ،اینه که باه ...

خب الان نمیتونم جدا بشم چی ؟ میدونم اگر جدا بشم عذاب وجدان نمیزاره کاری کنم با هرکس وارد رابطه شدم حتی اگر بر فرض مثل اونم بتونه باشه رفتارش، با دیدن هر رفتار مشابه باز حس گناه میکنم و خراب میشه به ادامه اون

اصلا میشه بمیرم من اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ادم خودش میاد درست میکنه نظرات خانواده همه چیز رو خراب میکنه نظرات منفی ادم رو اذیت میکنه

خوت اگه قبول داشته باشی میتونی جوری پشتش باشی که اطرافیان نتونن هیچ نظری بدن

خودت اگه به همه بفهمونی که تو همونو با همین چهرش دوس داری و نظر کسی برات مهم نیس دیگرونم خفه میشن و قبول میکنن ولی مطمئن باش اگه خودت پشتش نباشی حتی اگه دیگرون نظر خوب بدن چون خودت نظرت اوکی نیس باز ته دلت میگی نه این شاید خوب نمیدونه خوشگلی چیه و زشتم قشنگ میبینه و شاید خودتم بعدها به دیگرون این اجازه رو بدی مسخرش کنن خدای نکرده

خب الان نمیتونم جدا بشم چی ؟ میدونم اگر جدا بشم عذاب وجدان نمیزاره کاری کنم با هرکس وارد رابطه شدم ح ...

ببین  احساس گناه رو بذار کنار تا آخر عمرت این منتو سرش میذاری که دلم نمیومد ولت کنم و احساس گناه میکردم

واقعا بخاطر عشق زندگی کن و عاشق باش ، بچش و بفهم طعم عشقو

بخدا شعار نمیدم

ولی زندگی با عشق چیزیه که هیچ لذتی ازش بالاتر نیس

سعی کن عااآاشق باشی نه واسه دیگرون زندگی کنی

حرف و نظر اطرافیان تا دلت بخاد تمومی نداره ولی خودت باید اجازه ندی

اگه صدتا عملم کنی چون خودت نمیخوای ببینی ،زیباییشو نمیبینی که نمیبینی

عکسش نشون یه متخصص زیبایی بده وقتی مطمن شدی قابل تغییره پول اگر داری خیلی اروم و لا علاقه بهش بگو عزیزم الان همه دارن به خودشون می رسن بزار ماهم همینکارو کنیم مثلااااا چه حوبه بریم بینیامونو عمل کنیم مثلاااا بیا باهم بریم این دکتره وبا مثلا مثلا همه رو اوکی کن 

عکسش نشون یه متخصص زیبایی بده وقتی مطمن شدی قابل تغییره پول اگر داری خیلی اروم و لا علاقه بهش بگو عز ...

آره راهنمایی خیلی خوبیه بخصوص گفتن اش! دمت گرم

ممکنه باباش پول نداشته بهش بده پول داری کمکش کنی؟

والا نمیدونم هزینه هاش چقدر باشن اره باباش وضعش خوب نیست منم خیلی تعریفی نیست ولی خوب چون نمیدونم چقدر میشه والا