2777
2789
عنوان

ادامه بدم یا ندم ؟

477 بازدید | 24 پست

سلام وقت بخیر

من تو یک رابطه ای هستم که از دختر خیلی راضی هستم و چند سال هست که باهم رابطه داریم ولی از اول با چهره اش اوکی نبودم ولی نزاشتم حتی ذره ای این موضوع بفهمه و ناراحت بشه.

کلا راضی هستیم از هم و اون راضی من راضی اخلاق عالی و دقیق چیزی که میخوام و منم دقیقا چیزی هسم که اون میخواد

من امروز یک مشاوره گرفتم گفت اگر چهره به دل نشینه بدرد نمیخوره ادامه نده

الان تو یک برزخ هستم

وقتی فکر میکنم ادامه ندیم نمیتونم با کس دیگه وارد رابطه بشم و همش عذاب اینکه بخاطر چهره یه نفر کنار گذاشتم میدونم میاد سراغم چون گناهی نداره

از طرفی هم مشاور میگفت که تو به عنوان مرد حق داری با یک زن زیبا زندگی کنی از نظر خودت زیبا باشه و یک بار قراره زندگی کنی . و همچنین تو باید بتونی کنار بیای اگر نیای راه ب جایی نمیبره.

من ادمی نیستم بخاطر علاقه ام به خودش خیانت اینا کنم ولی این مسئله چهره هم هست و مسئله اینکه نمیتونم جدا بشم هم هست چیکار کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادامه نده..وقتی چیزی ازالان فکرتونو درگیر کرده،پس در آینده چند برابر خواهد شد.احساس گناه نکنید،اما درصورتی که رابطه رو جوری تموم کنید که طرف مقابل رو قانع کنید و از روی احساسات حرف نزنین.ببینین هرکسی میتونه ادامه بده بدون طرف مقابلش،فقط زمان لازمه.به این فک کنین این بحث یک عمر زندگیه و شماهرروز اون فرد رو بارها باید ببینین.

شما که چهرش رو از اول دیدین

الان یادتون اومده چهرش به دلتون ننشسته 

از اول با احساسات یک دختر بازی نمیکردین 

لطفا بهانه ای بیارید که به چهرش مربوط نباشه

از نو شکوفه کن ، به آنها ثابت کن پژمردگی خرافه است .🌱🌈

مشاوره راست میگه وقتی چهره طرفت واست جذاب نباشه با کوچکترین نگاه و حرفی شریک زندگیتو میذاری کنار آدمی که عاشق باشه همه چیو زیبا میبینه از عشقش و از همه مهمتر چهرشو چون اون نگاه ها و حرفا تو اون چهره هستش اگه اونارو زیبا نبینی پس تو کسی خواهی بود که فقط از لحاظ شنوایی عاشق شدی و این مسئله همیشه مثل خوره میفته به جونت و با هر حرفش بعدها واکنش نشون میدی و خودتم نمیتونی علتشو بفهمی

باید طرفتونو همونجوری که هستش با همون اخلاق و همون چهره قبولش داشته باشی وگرنه کار دستت میده

من نمیگم خدای نکرده جدا بشو ولی دنبال راه حل بگرد بیشتر به چهرش توجه کن شاید واقعا چیزای شیرینی تو نگاه و حرفا و حرکاتش باشه که تا به الان توجه نکردی و ندیدی ، باور کن خیلی وقتا میشه خیلی جذابیتا دید تنها کافیه واقعا عاشق باشی حتی اگه طرفت خوشگل نباشه ، بستگی به دید خودت داره

خیانت تنها این نیس که اونو داشته باشی و با یکی دیگم باشی 

باور کن سخت‌تر از خیانت ،اینه که باهم باشید ولی دل و چشمت بیشتر از اونو هم بخاد 

آدم باید جوری باشه که اگه از اونم خوشگلترشو دیدی باز اونی که خودت داریو با هیچی عوضش نکنی نه اینکه حسرت تو دلت بمونه 

ادامه نده..وقتی چیزی ازالان فکرتونو درگیر کرده،پس در آینده چند برابر خواهد شد.احساس گناه نکنید،اما د ...

دوست عزیز مشکل اصلی من همین احساسات هست ماشین نمیخرم که احساسات بزارم کنار ادمی با احساسات زنده هست یا بهتره بگم ادم هست. وگر نه عاقلانه ترین کار اینه برم ی دختر پولدار مخش بزنم اگر بنا بر گفته شما باشه ولی همچین تصمیمی رو انسان نمیگیره

مشکل من دقیقا فاز احساسی هست که نمیتونم ول کنم بدون گناه

با چی چهرش مشکل داری؟  با یه عمل بینی و چارتا ژل اوکی میشه

لب و بینی با عمل اوکی میشه ؟ یه نمونه عکسی قبل بعدی چیزی دارید ؟ ادم میترسه شبیه این سحر تبر و... بشه

شما که چهرش رو از اول دیدین الان یادتون اومده چهرش به دلتون ننشسته  از اول با احساسات یک دختر ...

دوست عزیز گفتم از اول با چهره کنار نیومده بودم نه اینکه الان یادم بیاد.

لب و بینی با عمل اوکی میشه ؟ یه نمونه عکسی قبل بعدی چیزی دارید ؟ ادم میترسه شبیه این سحر تبر و... بش ...

بله درست میشه برم پیج جراح های زیبایی رو نگاه کن قبل و بعد هست 

Dr panah جراح زیبایی تهران کارش خیلی خوبه ولی قیمتشم بالاست 

یه بینی رو ۸۰تومن اینا عمل میکنه حدودا

مشاوره راست میگه وقتی چهره طرفت واست جذاب نباشه با کوچکترین نگاه و حرفی شریک زندگیتو میذاری کنار آدم ...

والا ادم خودش میاد درست میکنه نظرات خانواده همه چیز رو خراب میکنه نظرات منفی ادم رو اذیت میکنه