2777
2789
عنوان

شب یلدااا

679 بازدید | 34 پست

بچها من شوهرم  گفت ما شب یلدا با خونواده میخدایم بیایم خونتون شب تشینی دورهم 

بلاخره سال اوله  بیایم پیش شما 

فقط خونوادشوننن ماهم فقط خودمون

به نظرتون اریشگاه برم؟؟؟؟

یه آرایش لایت بکنع 

اخه  از طرفی اگه نرم  عکسام قشنگ نمیشن خودم بلد نیستم ارایش کنم شب بله برونم نرفتم همش عکسامو میبینم حرص میخوزم 

از طرفی ام  اگه برم میترسم  بیان مسخره کنن 

یا پیش خودشون بگن او  اینو 

درحالی ام که شاید تدارک خاصی نبینن چیکا کنم به نظرتون؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما میوه و ژله و.. اماده کنین.. تو خونتون ارایشگاه هم برو ولی بگو لایت دخترونه بکنه زیاد ارایش نکنه شیک بپوش... ببین منم این کارو نکردم رفتم عروسی دختر داییم هنوزم که هنوزه حرص میخورم تولد دختر ابجیمم نرفتم کلا تو برو..

خسته تر از خسته تر از خسته ام قفل ترین مغز جهان در من است...!

خوب لزومی نداره بگی رفتی آرایشگاه.....................خیلی ملیح درست کن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سوال نداره برو خوشکل کن حسابی

اخه میترسم بیان مسخره کنن یا پیش خودشون چیزی بگن یه وقت تدارکی نمیبینن  مثلا نه هیچی میارن یا فقط با ی جعبه شیرینی 

ضایع میشما؟

نمیشم ؟؟؟

آرایشگا میدونی چنده ؟ حاضری برا یه شب اینقدر خرج کنی؟ خدایی آرایش مگ بلد بودن میخواد یدونه کرم بزن ...

لایک 🤣

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر😎 شخصیت من اون چیزیه ک خودم هستم اما برخوردم بستگی داره به اینکه تو کی باشی😊