2777
2789

بچه ها خستم کردن، هر حرف ساده و کوچیکی رو یه برچسب بهش میزنن، مثلا میگم بچم لباسشو شبا بالا میزنه رو موکت می‌خوابه که خنک تره میگن بچه فوبیا داره، بچه لج میکنه هرکی میخواد بره بیرون میگه منم برم میگن استرس داره بی قراره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث پرهیز غذایی بود منم گفتم زیاد اهل پرهیز برای خودم نیستم سخت نمیگیرم ازهرچی یکم میخورم برگشتن گفتن تو که میگی من به بچم تخم مرغ محلی و کره محلی میدم الان میگی پرهیز نمیکنی؟گفتم خودم پرهیز ندارم چه ربطی به بچه داره بعد بازم کوتاه نیومدن گفتن وقتی خودت اینطوری بچتم، اینطوری میشه

بچه هر کاری که میکنه اونا قضاوت میکنن، دمپایی رو پرت میکنه مادرشوهرم بمن میگه کی اینو بهش یاد داده؟ یا همش میگه جلوش اینکارو میکنین یاد گرفته آخه دوتا آدم سی ساله چرا باید دمپایی رو پرت کنن؟