من یه دوستی دارم که یه ۷ یا ۸ سالی میشه باهاش دوستم خیلی هم دوستش میدارم میدونم اونم دوسم داره ولی بعضی موقع ها حس میکنم دوسم نداره چون اصلا بهم زنگ نمیزنه اصلا بهم پیام نمیده تا وقتی که بهش زنگ بزنم یا پیام بدم اصلا هیچ کاری نمیکنه این دوستم هم خودش یه دوست دیگه داره و همیشه جلو من از اون تعریف میکنه خب منم ناراحت میشم ولی میگم اوکیه چون من باهاش طولانی مدت هست دوستم ولی با اون یکی یه ۲ سالی میشه آشناس الان من خیلی بهم برمیخوره که ن بهم زنگ میزنه ن پیام میده تا وقتی که بهش زنگ نزنم زنگ نمیزنه به نظرتون چیکارش کنم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب کوچولو ک نیستی بگیم بچه س عقلش در نیومده . این حرفای بچگانه چیه ک میزنی جلو تو از دوستش تعریف کنه ناراحت میشی . سعی کن بی تفاوت باشی . بالاخره دو روز دگ اون ممکنه ازدواج کنه و کلا دگارتباطتون خیلی کم شه . نباید ناراحت شی . در مورد اینکه زنگ نمیزنه هم این مساله رو ب خودش بگو .ایندفه ک باهاش حرف زدی بگو سرت شلوغه یا ازش بپرس کاری چیزی پیش اومده برات ک بهم پیامی ندادی ؟ علتشو بپرس .در کل الان همه انقدر گرفتاری دارن ک خودشونم یادشون میره