2777
2789
عنوان

هفته ی ۳۹ بارداری زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 25660 بازدید | 66 پست
مث دردهای پریودی فقط شدید تر و وحشتناک تر .هی میگیره ول میکنه .بعد کم کم دردات به هم نزدیک میشه و پی ...

من ی ۵ شب پیش خیلیییی درد داشتم از شب تا صبح شکمم و کمرم ولی نزدیکای ظهر دیگه تموم شد دکتر هم نرفتم چون حرکات بچه خوب بود نمیدونم هنوز برا معاینه هم نرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول فشار چشه مگه؟منو سرپسرم  باامپول  درداوردن  بنظرم یکی ازمرایاش اینه که میریم&nb ...

میدونه دردا با آمپول فشار بیشترن؟؟؟

جلو نامحرم جیغ بزنی  نامحرم کجاس دقیقا؟

آمپول فشار واقعا بده آدم همه ی دل و رودش میپیچه بهم و فشار زیادی تو بدن آدمه. دل آدم بهمه انگار

اللهم صل علی محمد وآل محمد
نمیدونم میگن ک دردش از درد طبیعی بیشتره

والا درد طبیعی نکشیدم  ولی اینومیدونم  آروم اروم  شروع میشه ودرشدت  آدم  جیغ میزنه  بعدرفتن درد من میخوابیدم  ودوباره ودوباره 

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
منم بچه دوممه چند هفته درد شدییییید واژن دارم واقعا دیگه کلافه شدم . هفته ۲۸ ام کاش منم بتونم تا ۴۰ ...

وای خدا 

استراحت کن تا میتونی ب دکترت بگو امپول ریه بزنه برات

منم واژنم خیلیییی درد میکنه این یعنی سر بچه اومده پایین 

من حتی شکمم پایین اومده  

والا درد طبیعی نکشیدم  ولی اینومیدونم  آروم اروم  شروع میشه ودرشدت  آدم  جی ...

من جیق نزدم 😑 چون میترسیدم نیان پیشم این ماما و دکتر بداخلاق بودن 

میگن جیق زدن باعث میشه دردت هم بیشتر شه

میدونه دردا با آمپول فشار بیشترن؟؟؟ جلو نامحرم جیغ بزنی   نامحرم کجاس دقیقا؟ آمپول فشار واقع ...

نامحرم اونجاس  که ما ماشین  نداریم  وممکنه  من یه ساعت  پیش یه نامحرم  دردبکشم 🥺

گفتم که بنظرشخصی من

من جیق نزدم 😑 چون میترسیدم نیان پیشم این ماما و دکتر بداخلاق بودن  میگن جیق زدن باعث میشه درد ...

وا چه ربطی داره جیغ زایمان دست خودآدم نیست که 

من جیق نزدم 😑 چون میترسیدم نیان پیشم این ماما و دکتر بداخلاق بودن  میگن جیق زدن باعث میشه درد ...

بیچاره چی کشیدی 😢

آره متاسفانه کارکنان  بعضی بیمارستانا  مخصوصا  دولتی  ها بداخلاقن

وای خدا  استراحت کن تا میتونی ب دکترت بگو امپول ریه بزنه برات منم واژنم خیلیییی درد میکنه این ...

اره .

امپول ریه الان زوده .

من سابقه ی زایمان زود رس دارم .دعام کن.

الان واقعا درد دارم به‌شمار گفتم شیاف و آمپول داده و استراحت

اللهم صل علی محمد وآل محمد
من سرپسرم  ۱۸ سالم بود وواقعا  مردمو زنده شدم دوهفته  نمیتونستم  راه برم  ...

گلمممم منو تو همسنیم الان چند هفته ای

منم زیاد درد داشتم بعدشم سختم بود اما بخاطر اینکه خودم رعایت نکردم بخیه هام دیر خوب شدن 

گلمممم منو تو همسنیم الان چند هفته ای منم زیاد درد داشتم بعدشم سختم بود اما بخاطر اینکه خودم رعا ...

منم شیاف واینارو انداختم دور استفاده نکردم دوهفته کشید 

من الان ۲۹ هفتمه 

بچه اول ودومت  چیه 🙂

اولی من پسره دومیم  دختره