2777
2789
عنوان

هفته ی ۳۹ بارداری زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 25660 بازدید | 66 پست
پیاده روی میگن خیلی خوبه روزی یکی دوساعت پیاده روی کنی  پله عالیه  زن داداش من طبقه دوم ...

سلام عزیزم میدونم چی میگی خاطرات زایمانمون شبیه همه منم ۱۰ ساعت کامل رو تخت فقط درد کشیدم با سرم فشار خیلی سخت بود

اینم میگم دردم بگیر تو خونه تحمل میکنم بعد میرم بیمارستان ک هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده ۳۹ هفته کاملم

امروز پیاده روی رفتم با قدم بلند ،لباس شستم با دست، تو تشت اب گرم نشستم دوش اب گرم گرفتم بازم هیچ 

فردا هم باز شروع میکنم ببینم خدا چی میخاد اگر هیچی نشد شنبه میرم دکتر حداقل معاینه کنه ببینم چخبره☹️ دعا کنید دردم بگیره تو خونه ب امپول فشار نکشه کارم

فقط جوشونده و روغن کرچک و زعفرانو کلا چیز خوراکی هیچی استفاده نکردم چون میترسم برا بچه بد باشه یا مدفوع کنه 

شبا ک تا صبح خواب ندارم یا کابوس میبینم یا از فشار مثانه و درد بیدار میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میدونم چی میگی خاطرات زایمانمون شبیه همه منم ۱۰ ساعت کامل رو تخت فقط درد کشیدم با سرم فشا ...

عزیزم پس شما هم مثل من قبل زایمان درد کشیدی 

آره ان شالله که اگه صلاحته تو خونه دردات یاد کنی و بعد بری بیمارستان 

ان شالله که از همه مهم تر خودتو و فسقلی سالم باشین و فسقلی رو سالم و سلامت بگیری بغلت بحق فاطمه الزهرا 

کار خوبی میکنی حتما پیاده روی کن و دوش آب گرم بگیر امیدوارم به همین زودی دردات بیاد سراغت 

آره اگه تا شنبه دردی نداشتی برو معاینه شو حتما ببین دهانه رحمت چندسانت بازه و اینکه شاید با معاینه تحریک شد دهانه رحمت

من بچه اولم ۴۰ هفته کامل زایمان کردم انتظار خیلییی سخته ولی همینکه بچت تو بغلت سالم باشه سختییی شیرینیه که ان شالله قسمت همه منتظرا 

منم دردم نمیگرفت دیگه دکتر گفت دیگه تقریبا  ۴۰ هفته ای نامه بستری داد که برم بستری شم که شب قبلش دیدم یه درد کمر خفیف دارم آخر شب کیسه آبم پاره شد 

امیدوارم شما هم این زایمانتون هم راحت تر هم سریع تر انجام بشه و همه چی به خوبی و خوشی تموم شه برا منم حتما دعا کن دوست خوبم اسمم فاطمه اس ۱۷ هفته باردارم هنوز کلی دارم تا آخر ولی خب ان شالله به سلامت برسونم

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
فقط جوشونده و روغن کرچک و زعفرانو کلا چیز خوراکی هیچی استفاده نکردم چون میترسم برا بچه بد باشه یا مد ...

جوشونده شنیدم  بابونه خیلی خوبه

نه روغن کرچک نخور 

زعفرانم اصلا اگرم خواستی بخوری همون لحظه های آخر بخور 

آره بهتره استفاده نکنی 

همون پیاده روی و دوش ابگرم و اگرم جایی تونستی پله برو 

زن داداش من ۳۷ هفته و ۵ روز زایمان کرد میگفت چقدر این آخرا سخت بوده چقدر درد داشتم 

گفتم هییی خواهر خداروشکر باز همون دو هفته آخر رو نکشیدی 

بخدا که همون دو هفته انگار دوساله که میگذره بعدم دردا بیشتر 

خدایی من از ۳۸ به بعد که اکثر دوربریام زایمان کرده بودن 

من هی انتظار که امروز صبح دردم میگیره 

همون دو هفته کلی آدم سنگین تر میشه کلی دردا بیشتر 

خواب سخت تر 

یه روزم زودتر زایمان کنی کمتر درد میکشی چه برسه دو هفته 

ولی خب خداکنه هروقت میان فسقلی ها سالم باشن و سلامت 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
عزیزم پس شما هم مثل من قبل زایمان درد کشیدی  آره ان شالله که اگه صلاحته تو خونه دردات یاد کنی ...

ممنونم از دعای خوبت گلم

چشم حتما بفکرت هستم ان شاالله بارداری بی خطری داشته باشی و ب خوشی بچتو بغل بگیری 

فعلا ک بدون درد دارم سپری میکنم تا شنبه ببینم خدا چی میخاد برم دکتر

جوشونده شنیدم  بابونه خیلی خوبه نه روغن کرچک نخور  زعفرانم اصلا اگرم خواستی بخوری همون ل ...

دقیقا فقط سالم باشن دیگه چیزی از خدا نمیخام

این دردا هم ۹ ماه تحمل کردیم این ۱ هفته هم روش

من ک شبا دیگه کابوس میبنیم😂😂 اینقدم سنگین شدم حس کاری ندارم همش میخام بخابم