2777
2789
عنوان

اون تاپیک صبحانه اخرش چی شد؟

201 بازدید | 19 پست

اخرش رئیسه خوشش اومد؟ 

اولش از کارش خوشم نیومد ولی بعدش به نظرم خیلی هم بد نبود

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه داشتم می‌خوندمش ترکید

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
فهمیدی به منم بگو همه رو گذاشته بود سرکار اخه؟ یهو چرا تعطیل شد؟

نمیدونم من صفحات اول بودم گفت عکس میذاره اخر شب،دیگه نمیدونم چرا ترکید ایده اش به قول یکی بهتر از لاس الکی بود😬

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
نه دیگه از وقتی گفت رئیسش اومده و یه ساعت دیگه میاد تعریف میکنه، دیگه نیومد

فکر کنم کارو تعطیل کردن و رفتن🤣