2777
2789
مال ما صفر تا ۱۰۰ جهیزیه با دختره پسره هم خونه و ماشین

ما رسم اینه ک دختر وسایل اشپزخونه و فرش میگیره داماد وسایل بزرگ ماهم خواستیم بخریم ک گفت ن پولش رو طلا بگیرید ماشینم داریم اما خونه ن🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رسم اینه ک دختر وسایل اشپزخونه و فرش میگیره داماد وسایل بزرگ ماهم خواستیم بخریم ک گفت ن پولش رو ط ...

چقدر خوب

نه ما رسم داریم همه چیو دختر میخره

داماد هم خودشو میاره😂😂

البته خونه و ماشین هم باید داشته باشه 

عزیزم انشاءالله خونه میخرید نگران نباش

طلا که خیلی خوبه من خیلی دوست دارم

ولی من میخوام طلا هایی که نامزدم میخره بگم طلای شکسته بخره

بنظرت شکسته خوبه؟ 

همون دست دوم

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
چقدر خوب نه ما رسم داریم همه چیو دختر میخره داماد هم خودشو میاره😂😂 طلا که خیلی خوبه من خیلی دوس ...

اگ برا پس انداز میخوای دست دوم تمیز بگیر از نظر قیمت با شکسته یکیه حداقل ی جایی قابل استفاده هستن اما اگر برای استفاده روزمره نو بگیر گرونتره اما خب طبق سلیقه آدم میگیره

اگ برا پس انداز میخوای دست دوم تمیز بگیر از نظر قیمت با شکسته یکیه حداقل ی جایی قابل استفاده هس ...

مگه شکسته و دست دوم فرق داره؟

من فکر میکردم یکی هستن 

ما یه طلا فروشی داریم طلا های مد روز و دست دوم میفروشه

خیلی خوبه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
با لباس عروس ک سفیده قشنگ نمیشه همه میگن خزه 😁

😂😂😂

طلای سفید هم خوبه

ولی به من نمیاد اصلا

مگه شکسته و دست دوم فرق داره؟ من فکر میکردم یکی هستن  ما یه طلا فروشی داریم طلا های مد روز و ...

شکسته شکستش دیگه مثلا النگویی ک از وسط نصف شده اما دست دوم تمیز زیاد هست این خیلی خوبه مالیات نداره 

مگه شکسته و دست دوم فرق داره؟ من فکر میکردم یکی هستن  ما یه طلا فروشی داریم طلا های مد روز و ...

شکسته قابل استفاده نیست شکستش اما بعضی دست دوم ها واقعا تمیز هستن و نو اونا خوبن بدون مالیاتن قیمت طلا خام هم میدن 

شکسته شکستش دیگه مثلا النگویی ک از وسط نصف شده اما دست دوم تمیز زیاد هست این خیلی خوبه مالیات نداره& ...

عع 

نه من منظورم همون دست دوم بود 

یه طلا فروشی داریم دست دوم هاش خییییلی خوبه

عع  نه من منظورم همون دست دوم بود  یه طلا فروشی داریم دست دوم هاش خییییلی خوبه

اره اینجور خیلی خوبه خیلی توی قیمت به صرفه هست اما خب من یکم بد دلم دلم نمیگیره طلا نو دوس دارم 😁