2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دلیل این همه عقده بعضیا رو نمیفهمم🤦‍♀️

حرف مردمو ول کن. زندگی خودتو بکن. 

هرکاری کنی باز مردم حرف درمیارن. 

تو جشن عقد من هیچ طلایی نخریدن. فامیلام یکی یکی میگفتن اوا پس طلات کووووو

منم میگفتم انشاالله عروسی می خریم. 

تو عروسی هم فقط یه سینه ریز و دستبند خریدیم. همشون میگفتن فقط همین. 

منم میگفتم آره. برا من خریده برا شماها نخریده که حرص می خورین. 

اصلا برام مهم نبود مردم چی میگن. مهم اینه الان باهمین چیزای کوچیک خوشبختم و حال دلم خوبه. 

البته اینم بگم طلای عروسیمو دست دو خریدم که اجرتش کم باشه😂

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
اره من قبلا دوست داشتم حتی حلقه نامزدی سفید گرفتم الان فقط طلا زرد دوست دارم🤣

منم طلای زرد دوست دارم😍

عزیزم بهت درخواست دوستی دادم تا گمت نکنم

خواستی قبول کن

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
اره اینجور خیلی خوبه خیلی توی قیمت به صرفه هست اما خب من یکم بد دلم دلم نمیگیره طلا نو دوس دارم 😁

عزیزم برا پس انداز طلای دست دوم خوبه یا سکه؟

فکر کنم گفتی عموت زرگره

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
حرف مردمو ول کن. زندگی خودتو بکن.  هرکاری کنی باز مردم حرف درمیارن.  تو جشن عقد من هیچ ط ...

😍😍چقدر حرفاتون قشنگه

واقعا هم همینه

مهم اینه دونفر حالشون باهم خوب باشه

اینکه چقدر خریده و چیا خریده اصلا براهم اهمیت نداره

ولی خداییش تاحالا برام کم نذاشته 

مبارکه زیباس

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم