2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من خودم چیزای سبک و ظریف دوست دارم چرا همه اش سعی دارین یه چیزی رو بد جلوه بدین؟ 

چون ک بیمارن

و عقده ی درونی دارن،توی واقعیت نمیتونن ابراز کنن این عقده هارو،چون بد زشت وناپسنده،و دیگران ازشون دوری میکنن

امااا اینجا خب مجازیه

میتونن خودشونو خالی کنن.

ب دل نگیر

منم‌ عاشق کارهای ظریفم

اصلا طلاهای سنگین نمیپسندم،توچشمم خیلی زشته.

اگ ۱۰۰ تومن طلا بخام‌بردارم ترجیح میدم ۳۰ تا چیز ریز و سبک بردارم تا ۱ دونه درشت.

خیلیم نازه سرویست گفتم ک هیچ وقت دمده نمیشه

خب خودت دوسش داری پس نظرخواهی نیست  دلیل گذاشتنت چیه؟  بگیم خوش به حالت نامزد داری ؟ خوش ...

چرا اینجوری میکنی؟؟شاید ذوق داشته واقعا این حرفا دل میشکونه ها

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 
نه عزیزم

اگر شرایط تهران اومدن داشتید، پروفسور محمداحسان تقی زاده اولین کلینیک درمان قطعی لکنت زبان رو دارن توی تهران

به روش غیردارویی

استادم بودن، خیلی خیلی خبره هستن.

لطفا اگر زیر ۱۸ سال هستی منو ریپلای نکن!                  سال ها خواننده خاموش سایت بودم تا اینکه یه‌روز دلم خواست عضو بشم😊💗تو تاپیک های جهیزیه تگم کنی خوشحال میشم🍒🥰
32

تازه خریدین؟ طلا این چند روز خیلی بالا رفته

لطفا اگر زیر ۱۸ سال هستی منو ریپلای نکن!                  سال ها خواننده خاموش سایت بودم تا اینکه یه‌روز دلم خواست عضو بشم😊💗تو تاپیک های جهیزیه تگم کنی خوشحال میشم🍒🥰