قلب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 683 عنوان نبض زدن زیر چشم😭کسایی چه تجربه کردن بیاین 2786 بازدید | 7 پست خانوما من چند روز بود زیر چشم نبض میزد فک میکردم بخاطر استرس و ناراحتی های چند روز گذشته باشه امروز بیدار شدم متوجه شدم کنار لبمم نبض میزنهکسی تجربه کرده خدا به دلی که پر از نور باشه،معجزه میده🕊️ 1401/09/21 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 683 اره کاریشم نمیشه کرد بخاطر استرسه یا چی؟ خیلی نگرانم خدا به دلی که پر از نور باشه،معجزه میده🕊️
دهه_هشتادی_تعلیقی عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 1124 کاریش نمیشه کرد فقط نگرانش نباش خودش رفع میشه برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟ الهم صل علی محمد و آل محمد
قلب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 683 کاریش نمیشه کرد فقط نگرانش نباش خودش رفع میشه خیلی طول میکشه عزیزم؟تو گوگل نوشته بخاطر کافیینم میتونه باشه 😭 خدا به دلی که پر از نور باشه،معجزه میده🕊️
دهه_هشتادی_تعلیقی عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 1124 خیلی طول میکشه عزیزم؟ تو گوگل نوشته بخاطر کافیینم میتونه باشه 😭 نه زیاد طول نمیکشه اگه استرس بخودت وارد نکنی چند روزه یدفه بخودت میای میبینی ای خوب شدم که 😄😄چیز خاصی نیس قشنگم به فکرش نرو برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟ الهم صل علی محمد و آل محمد
قلب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 683 نه زیاد طول نمیکشه اگه استرس بخودت وارد نکنی چند روزه یدفه بخودت میای میبینی ای خوب شدم که 😄 ... مرسی عزیزم🥺❤️ خدا به دلی که پر از نور باشه،معجزه میده🕊️