2777
2789

من ۹ روزه سه تا جنین با گرید Aانتقال دادم از روز اول سمت چپم یچیز حس میکردم روز سوم درد سینه خفیف داشتم روز پنجم خوب شد روز ششم پا درد و زانو درد و تیرکشیدن و درد زیر شکمم خیلی بود بعدش کمتر شد ولی ۲ شب خیلی زیاد بود و سینهامم خیلی بزرگ و درد داره داخلشم انگار سنگ شده هر از گاهی پا درد و زیرشکمم درد میاد بنظرتون چند درصد علائم بارداریه یا اینکه طبیعیه

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔

من دو سال قبل آیوآی کردم مثبت شد فقط درد سینه داشتم اونم نوک سینه ولی اینسری نوک سینم نیس کله سینمه البته این مثبتم خارج رحم بود سقط شد ۳ بار بعدش آیوآی کردم منفی شد اولین باره میکرو کردم انتقال دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که مثبت باشه فکر کنم علایم بارداریه هرچی خیره پیش بیاد 

استارتر فکر کنم شما از کارت جنین و فریز جنین سردربیارید میشه تاپیک آخرمو یه نگاه کنید؟ ممنونت میشم

کجا انجام دادی  هزینهات چقدر شد

من آیوآی و ۲ سال قبل شخصی انجام دادم یک میلیون الان شخصی شد ۳ ۴ میلیون مرکزناباروری ام البنین ساری

۳تا آیوآی بعدی و مرکز ناباروری فاطمه الزهرا بابل انجام داد که دولتیه صدوخوردی هزینه شد آی وی اف نزدیک ۳ ۴ میلیونه چون دولتیه

بخاطر اثر داروها و امپول های هورمونی که میزنیم هزار جور علائم داریم اصلا بهش فک نکن بیخیال باش انشال ...

اخه من این همه دارو گرفتم تو این ۴ سال یبار سینه درد داشتم اونم باردار بودم سقط شد و الان ده برابر اونو دارم تو سینم یچیز گرد و سفت هست انگار