2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی گلم، انشالا که هست بستگی به کیفیت اسپرم شوهرت داره مشکلتون چی بود رفتین ای وی اف؟ 

سلام شما چقد قشنگ راهنمایی میکنی، منم تو پروسه درمانم فعلا ،امسال رفتی تعیین جنسیت؟کل هزینه هاش چقدر میشه؟الان من باید پانکچر چقدر بدم؟و هزینه انتقال‌ چقدره؟فریز کردنم هزینه داره ؟اون چه مقداره؟ممنون میشم جواب بدی؟

استارتر عزیز .چه مقدار هزینه تا الان دادی؟ معلوم شد جنسیت جنین هاتون؟

عزیزم یه ۷ تومن دکتر دادم دستمزد

یه ۱۸ تومن پول پانکچر

بغیر از سونو ها و داروها

و اینکه میگن تا ۴۵ تومن اینا میشه

آخه واقعا نمیخام دوقلو  الان شما کدوم مرکز میری؟

سلام ببخشید شما تعیین جنسیت کردین؟جنسیت مورد نظرتون شد؟هزینه اش چقدره؟و اینکه منم مثل شما یه دونه میخوام انتقال بدم شما یکی انتقال دادین؟

سلام ببخشید شما تعیین جنسیت کردین؟جنسیت مورد نظرتون شد؟هزینه اش چقدره؟و اینکه منم مثل شما یه دونه می ...

سلام عزیزم من هفته اینده انتقال دارم

هنوزم نمیدونم چیکار‌کنم 

دکتر میگه یه دونه بزاری شانست میاد پایینتر یکم موندم واقعا

سلام عزیزم من هفته اینده انتقال دارم هنوزم نمیدونم چیکار‌کنم  دکتر میگه یه دونه بزاری شانست م ...

سلام گلم چی شد انتقال دادی؟چند تا؟میشه هزینه ی کلی که خرج کردی رو بگی؟

من یه دختر دارم ولی کلا دوتا بچه میخام من خیلی تحقیق کردم ضرر که بی ضرر نیس ولی هیچ عملی بی ضرر نی ...

سلام منم میخوام انجام بدم از عوارض داروهاش میترسم....چند تا کلا آمپول داره؟ و قرص چی؟

خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍