2777
2789
عنوان

میترسم آبروم بره

690 بازدید | 33 پست

تروخدا سرزنش نکنید، من تو یه شهرستان زندگی میکنم

و با پسر همسایمون دوست بودم و الان تو شرف نامزدی ایم ینی خانوادش کامل موافق و میخواستن بیان خواسنگاری ک یکی از اقوامشون فوت شد

حالا چند شب پیش دلم تنگ شده بود رفتم هم بغلش کنم هم برگه جزوه بگیرم ازش ماشینشم ک تو پارکینگ بود جزوه هم تو ماشین مجبور شدم از در پارکینگ سریع برم و بیام

شاید ۳ دیقه هم نشد . ولی همینکه اومدم خونمون فهمیدم کسی از همسایه روبرو در خونشونو بست دوربین هم دارن دم در

دارم از استذس میمیرم نکنه دیده باشه اینکه دیده رفتم هیچی چون همش خانواده ها در حال رفت و امدیم میگم نکنه بیاد جلوی در ببینه بغلش کردم 

اصلا ازین کارا نمیکردم فریب دلمو خوردم

ینی ممکنه بیاد جلو در مردم نگاه کنه داخلو؟

تروخدااااا ذاهنماییم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راهنماییم بهت اینه که فرزندم اون دلت نبود نفست بود دیگه گولش رو نخور عقدش شدی بغلش کن دلت اینقدر پاکه که همچین چیزی ازت نمیخواد حالا هم چون میگی اولین بارم بود خداوند ستارالعیوبه میگن هیچ کار اشتباهی رو دفعه اول هویدا نمیکنه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

لعنت به آدم فضول

واسه یه بغل هم باید اینهمه استرس بکشی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست