2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه چیکار کنم؟؟؟

975 بازدید | 28 پست

سلام به همه اول بگم که الان دو تا بچه دارم.

جاروبرقی من دو بار تعمیر شده و دوباره خراب شده شوهرم میگه دوباره میبرم تعمیر،میگم دیگه نمیخوامش هی خراب میشه،میگه از اول جهیزیه خوب میخریدی😥

چند وقت پیشم تلویزیونمون برای بار دوم خراب شد و قرار شد که بعد از تعمیر بفروشیم و یدونه جدید با اینچ بالاتر بخریم

الان چند ماه میگذره از درست شدنش و کلا بی خیال تلویزیون جدید شده😣کلا سعی میکنه پول خرج نکنه،برعکسش من دلم میخواد بهترینارو برای بچه هام بگیرم چه خورد و خوراک و چه لباس و غیره.....

چند وقت پیش عموم میخواست بیاد خونمون،مجبوری رفتم از پایین خونمون میوه و چند تا نوشیدنی بگیرم،شد ۷۰۰ تومن،تا چند روز عین مته میرفت تو مخم که خیلی زیاد شده

گفتم چیکار کنم زودتر میومدی و میرفتی از تره بار میخریدی

منم نمیتونستم بچه هارو تنها ول کنم خونه و برم تره بار که دورتره

خلاصه خیلی رفتاراش رو مخمه،نمیدونم چیکار کنم حالمو بهم میزنه

اما بچه هام تو گلوم گیر کردن وگرنه خاتمه میدادم به این زندگی لعنتی

کلا در حال غر زدن و ضایع کردن لطف دیگرانه

خدایی اناناس و میوه های غربی میخریدی با شراب خالص 700 نمیشد 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

ببین یه چیزی ، بچه هارو بهونه نکن اصلا

چون تو میخوای راجع به زندگی خودت تصمیم بگیری

این حرف و جمله اشتباه رو همگی از ذهنشون بندازن بیرون

به خاطر بچم موندم یا به خاطر اون هستم

یه جا یا از دهنتون در میره بعدا یا خود بچه حدس میزنه

نمیدونید چقدررررررررررررر اینجور بچه ها عذاب میکشن

تازه عذاب مشکلات توی خونه هم به کنار مثلا مادر پدره دعواشون تمومی نداره ک لاقل جدا میشدن دعوا تحمل نمیکرد اون‌بچه

ادم خسیس درست نمیشه

اصلا اصلا اصلا اصلاااااااااا

اگر خودت تاکید میکنم خودت بابت علاقه عادت یا ترس میخوای باهاش زندگی کنی

مجبوری به استقلال مالی برسونی خودتو

هر‌طور شده وارد یه کاری شو پولاتو جمع کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی اناناس و میوه های غربی میخریدی با شراب خالص 700 نمیشد 

🤣🤣🤣

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

برادر شوهر منم خیلی خیلی خسیسه،داره و دلشو نداره خرج کنه

الان ۸ ماهه عقد کرده نه یه مسافرت نه یه تفریح نه یه خرید اون دختره بنده خدارو نمی بره

شوهرم هم هر چی بهش میگه یا میگه وقت ندارم یا خستم یا بهونه های الکی،منم هیچی به جاریم نمیگم ولی مطمئنم بره زیر یه سقف به مشکل میخوره با این آدم

ببین یه چیزی ، بچه هارو بهونه نکن اصلا چون تو میخوای راجع به زندگی خودت تصمیم بگیری این حرف و جمله ...

نمیزاره میگه پس بچه هارو میخوای به کی بسپاری

وگرنه میتونم داروخانه کار کنم

خداروشکر سایه بابام هم بالا سرمه و مطمئنأ پشتم خواهد بود

یه ترس دارم اونم اینه که بخوان دخترامو ازم بگیرن

پدر شوهرم ادم درستی نیست فوق العاده هیز و نچسبه

پسراش فقط برای اینکه از محیط خونشون دور شن زن گرفتن

حالا دخترای دسته گلم برن زیر دستش؟؟؟؟

کلا مشکل داره که نمیتونم واضحتر بگم

برادر شوهر منم خیلی خیلی خسیسه،داره و دلشو نداره خرج کنه الان ۸ ماهه عقد کرده نه یه مسافرت نه یه تف ...

ما هم یه مسافرت نرفتیم،الکی میگه فلان موقع بریم ولی موقعش که میشه یابو اب میده کلا برای همه چیز غر میزنه

چند بار دلم میخواست خودمو و دخترارو بکشم😣از گناهش ترسیدم

نمیزاره میگه پس بچه هارو میخوای به کی بسپاری وگرنه میتونم داروخانه کار کنم خداروشکر سایه بابام هم ...

گرفتم حرفتو

مهریه داری؟؟ 

بچه خرج داره کلی خصوصا وقتی بزرگتر میشن

اگر خسیسه باید از خداش باشه خرج از گردنش بیوفته

شکر خدا که پدرت پشتته

من جات بودم با پدرم مشورت میکردم ببینم چی میگه

بچه ها ک صد در در صد پیش خودت باشن خصوصا با این وضع پدر شوهرت

حتی بعدا نفرست خونش بنظرم

اگر مهریه داری جهنم باز میشه بخشید حضانت گرفت جاش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ینی شوهرت دارع و نمیخره درامدشچقده

پیمانکاره بخور و نمیر در میاره جدیدا یه کاری داشت که خوب پول میگیره،میبینم حالا که میخواد یه پولی دستش بیاد رفتارش خیلی داغون تر شده

باورتون نمیشه دخترم که فقط ۶ سالشه بهم یه بار برگشت گفت با این شوهر کردنت🙁

ما هم یه مسافرت نرفتیم،الکی میگه فلان موقع بریم ولی موقعش که میشه یابو اب میده کلا برای همه چیز غر م ...

چی بگم والا خدا بهت کمک کنه عزیزم

واقعا راهکاری بلد نیستم که بگم وگرنه این برادر شوهر خودمو یکم تغییر میدادیم،الان داره زنشو با زبون راضی میکنه که عروسی هم نگیره براش 

گرفتم حرفتو مهریه داری؟؟  بچه خرج داره کلی خصوصا وقتی بزرگتر میشن اگر خسیسه باید از خداش باش ...

اره دارم سه دنگ خونه هم بود که چون جاش مشخص نبود ننوشتن تو عقدنامه ولی ۵۱۵ تا سکه دارم

چی بگم والا خدا بهت کمک کنه عزیزم واقعا راهکاری بلد نیستم که بگم وگرنه این برادر شوهر خودمو یکم تغی ...

ممنون عزیزم،کاش جاریتو روشن کنی یه جورایی که مثل من تو دام شوهرش نیوفته