الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا دوس دارم یه ساعت خوب بگیرم ولی نهایت تلاشم اینه رو قیمتش تا ۵ بتونم ولی رولکس بالاتر از این حر ...
رومانسون / فسیل / سیتی زن / گس
اگه از دیجی کالا هم خرید میکنی چند وقت پیش دیدم ساعت های مایکل کورسش رو حراج گذاشته بود همه از ۱۰ تا ۱۶ تومن اومده بود رو رنج ۴..۵ تومن
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
من سامسونگ واچ دارم راضیم با این قیمتی هم که گفتی فکر کنم بشه خرید
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
والا همه چی انقدر گرون میشه آدم از دستش درمیره پتک اصلو نمیدونم
اما امگا بستگی به مدلش داره ۲۰ تومن تا ۳۰ تومن مقعولشه
دسته دو و سه هم بخوای بگیری ۱۵..۲۰ میتونی پیدا کنی