2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برندا خوبن ولی شما باید به جیبت نگاه کنی دیگه 😁 الان من بگم پتک و رولکس و امگا احتمالا زیاد منطقی نباشه...

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خیلی برندا خوبن ولی شما باید به جیبت نگاه کنی دیگه 😁 الان من بگم پتک و رولکس و امگا احتمالا زیاد من ...

دقیقا دوس دارم یه ساعت خوب بگیرم ولی نهایت تلاشم اینه رو قیمتش تا ۵ بتونم ولی رولکس بالاتر از این حرفاس

جداااااا😑من دیگ تا اون حد نمیتونم هزینه کنم 

پس ساعت فروشی معتبر برو سوال کن جایی ک بشناسی بتونی با قیمت مناسب چیز خوب برداری

شوهرم هفته پیش از یک پیج واسه خودش ساعت هوشمند مارک میبرو(mibro) خرید یک و پونصد خیلی خوبه با بلوتوث ب گوشی وصل میشه کلی کار میدونه باهاش انجام بده صدا هم پخش میکنه ضدآب هم هست خیلی نازه

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏
تعریفشو خیلی شنیدم قیمتش رو حدودا میدونی؟

بستگی به مدلش داره از یک و خورده ای شروع میشه تا پونصد میلیون 😄 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!