2777
2789
عنوان

هر کی بخارشوی داره بیاد

1377 بازدید | 27 پست

بچه ها موقع ازدواجم یه نفر برام یه بخارشوی هدیه اورد، ۱۰ ساله که بی کاربرد افتاده تو کمد، به فکرم رسید بفروشمش اصلا ولی باز فک کردم شاید من نمیدونم به چه کار میاد

گفتم اینجا بپرسم که شما برای تمیز کردن چه جاهایی از بخارشوی استفاده می کنین؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا برای سرامیک و دیوارهای کاذب یا رنگ پلاستیک شده استفاده میشه .و کاربرد چندتنی نداره اگه این دو تا مورد بالایی رو نداری. اونم نه خیلی،سالی یکبار،به جای شستن دیوار با تاید و اسکاج با بخار شو میشوری،راحتتر هم نیست بیشتر تمیزتر میکنه همین

خوب چی. جوری مارک کارچر دارم بلد نیستم

من بایترون دارم والا مدل خصی نداره آبجوش میریزی توش میزنی برق روشنش میکنی بخار پرشه توش حوله اش رو میچسبونی سرش شاسی شو فشار میدی میکشی جای مورد نظر

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

من دارم ولی برا فرش و مبل بلد نیستم استفاده کنم آخه آب میریزه خیس میکنه همه جا رو 

گمونم بعضی مدلا فقط بخار نمیده بیرون.حال جاروبرقی،مکندگی هم دارن.هر چند بازم خیسی رو داره.

واقعا برای تمیزی فرش ومبل هم تاثیر داره؟

سطحی بله ولی کلی خیر مثلا ماهی یکبار برق میندازه ولی کثیفی و لک باید شسته بشه

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

گمونم بعضی مدلا فقط بخار نمیده بیرون.حال جاروبرقی،مکندگی هم دارن.هر چند بازم خیسی رو داره.

برا من بخار میده ولی میترسم رو مبل بکشم آب بریزه لکه کنه همه جاشو روی فرش هم زدم تو نت نگاه کردم اول شامپو فرش میکشن بعد بخار شو رو از روش میکشن ولی من امتحان نکردم