2777
2789
عنوان

هر کی بخارشوی داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 27 پست
شما چطور استفاده میکنید برا فرش و مبل 

سری برنجی داره میندازم توش حوله شو میزنم به جای همیشگی و میکشم شما چطور برای گاز استفاده میکنی منم گازم تمام استیله 

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من بخار میده ولی میترسم رو مبل بکشم آب بریزه لکه کنه همه جاشو روی فرش هم زدم تو نت نگاه کردم اول ...

آخرش چجوری بحار آب شده رو جمع باید کرد? میگم که بعضی مدلها علا.ه بر بخار کردن. مثل جارو برقی مکندگی داره. ........ ولی باز امتحان کنیدرو فرش نمیدونم بهتر میشه یا بدتر

سری برنجی داره میندازم توش حوله شو میزنم به جای همیشگی و میکشم شما چطور برای گاز استفاده میکنی منم گ ...

یه سری فلزی داره کوچولو مثل سیم  اونو میندازم باهاش قشنگ پاک میکنم اصلا هم خط و خش نمیندازه رو گاز فقط برق میندازه هر چی چربیه کهنه داره سه سوته پاک میکنه 

یه سری فلزی داره کوچولو مثل سیم  اونو میندازم باهاش قشنگ پاک میکنم اصلا هم خط و خش نمیندازه رو ...

مرسی😍

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

مدلای قدیمی مکندگی ندارن.مال شما احتمالا جدیده.میشه بگین مارکش چیه?

راستش برای منم خیلی جدید نبست‌

گوسونیک....ولی رو فشار و دما باید تنظیم کنید...یادمه خیلی وقت ها مامانمم داشت..تقریبا ده الی دوازده سال قبل...مبلاشچم‌رو خیلی خوب تمیز میکرد....اونم والاع بخار شدید داشت و‌خیس نمی‌کرد...حالا نمی‌دونم برای شما چیه...

برای مبل عالیه.پرده های ضخیم...سرامیک رو هم تمیز کن هر چند وقت به بار...برای فرش هم خیلی خوبه..حیفه

مبل رو چطوری باهاش تمیز می کنی؟ اول بخار می زنی و بعد دستمال می کشی؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
معمولا برای سرامیک و دیوارهای کاذب یا رنگ پلاستیک شده استفاده میشه .و کاربرد چندتنی نداره اگه این دو ...

بعد از بخار زدن دوباره دستمال می کشی رو کاشی ها؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده