2777
2789

سلام خانوما خوبین ، من خیییییلی آشپزیم خوبه تعریف از خود نباشه دستپختم خیلی خوبه خداییش ، طوریکه شوهرم هرجا میریم بعدش میگه هیچکس دستپخت خودتو نداره اصلا نفهمیدم چی خوردم ، خلاصه ی کلام شوهرم تاحالا اصلااااا خورش فسنجون نخورده ، مامانش تاحالا درست نکرده ، منم از بس تعریف غذاشو کردم گفت درست کن ببینم چجوریه خلاصه درست کردم الان خورش رو گازه ، ولی متاسفانه خیییییییلی خیلی تلخ شد ، منم طبق دستورات اینترنت ، شکر ، رب انار ، نمک اضافه کردم ، سیب زمینی هم انداختم و در اوردم ، زعفرون دم کرده ریختم ،  تلخیشو یکم کمتر کرد ولی بازم یه رگه تلخی داره ، خیلی ناراحتم الان میگه این همه فسنجون فسنجون کردی این مزه ای بود 😐😐😐☹️☹️☹️☹️☹️ ضد حال خوردم خیلی . راهکار دیگه ای نداره این یذره تلخیشم بره کسی چیزی بلده ؟

شوهرم تا ۱۲ سر کاره اونموقع برمیگرده شام میخوریم اخه بعضیا الان میان میگن هنوز شام نخوردین 😂

خب چرا تلخ شده چی ریختی داخلش؟

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تلخ

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند

.

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند
خب چرا تلخ شده چی ریختی داخلش؟

مطمئنم از گردوش بوده تلخ بوده احتمالا ، چون خودم همینجوری یدونه خوردم تلخ بود ، بعد بعدی و خوردم تلخ نبود گفتم شاید همون یدونه تلخ بوده دیگه حساس نشدم بهش فک نکردم ، ولی گویا گردوها تلخ بودن کلا

تلخ چرا ؟

مطمئنم از گردوش بوده تلخ بوده احتمالا ، چون خودم همینجوری یدونه خوردم تلخ بود ، بعد بعدی و خوردم تلخ نبود گفتم شاید همون یدونه تلخ بوده دیگه حساس نشدم بهش فک نکردم ، ولی گویا گردوها تلخ بودن کلا