2777
2789

سه روزه دارم میمیرمم😭😭 استخونام درد داره حالا با ژلوفن 400و آمپول کترولاک بهتر شدم .

بعد گلوم خیلی درد داره ملتهب شده بعد علاوه بر اون ته گلوم آفت زده 😭هر چی میخورم میسوزه خصوصا اگه نمک یا آب لیمو به غذام اضافه کنم، حتی آب هم به سختی میخورم به نظرتون چیکار کنم خوب بشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای وای نگو من دوماه پیش اینطوری شده بودم . اون آفت ها از همه بدتره. خیلی مریضیه بدیه لامصبببب.

به من کپسول لووفلوکساسین داده بود ۵تا دونه، اون خوبم کرد + قرص مونته لوکاست+ نئوتادین . و شربت دیفن هیدرامینم گفت قرقره کن

منو همسرم درگیریم هنوز کلی دارو خوردیم فایده نداره میگن باید دورش تمام شه برای گلوت روتارین بخور یا ...

وای منم دو بار رفتم دکترسرم و آمپول زدن بهم 

اصلا هیچی بهتر نشدم فقط دارم بد ترمیشم 

کلی دارو هم دادن بعد من اینارو میخورم سوزش معده هم میگیرم 

دیفن هیدرامین هم داده بهم 

دورش چقدره؟ 💔😭

وای وای وای نگو من دوماه پیش اینطوری شده بودم . اون آفت ها از همه بدتره. خیلی مریضیه بدیه لامصبببب. ...

وای آره واقعا 💔😭

چقدر طول کشیدتا خوب شدین؟ آره به منم اینارو داده با آزیترومایسین 

وای منم دو بار رفتم دکترسرم و آمپول زدن بهم  اصلا هیچی بهتر نشدم فقط دارم بد ترمیشم  کلی ...

بستگی داره ما الان توی ی هفته هستیم هیچ فرق خاصی نکردیم فقط باید استراحت کنی خیلی مریضی بدیه خدا کسی رو درگیرش نکنه

🧚🏻‍♀️
اگر نمک اذیتت میکنه عسل با ی قاشق چای خوری سرکه بریز قرقره کن

نه همون نمک برام قابل تحمل تره از عسل بدم اومده این روزا

کلااز خیلی چیزا بدم اومده و با دیدنشون حالت تهوع میگیرم 😢

وای آره واقعا 💔😭 چقدر طول کشیدتا خوب شدین؟ آره به منم اینارو داده با آزیترومایسین

ده روز طول کشید. در ضمن حموم هم نرو ریه و گلوت ملتهب میشه

من حموم کردم بدتر شدم. دکتر گفت نباید میرفتی، بخور هم نکن

غذای چرب و شیرین نخور، سوپ و آش بخور فقط. برای بدن دردت هم شیاف استامینوفن بذار. برای آفت های دهنت هم یه قطره دنتول بخر دو قطره بریز تو نصف لیوان اب ولرم و قرقره کن، دردتو خیلی خیلی کم میکنه زودم آفتها خوب میشن