سه روزه دارم میمیرمم😭😭 استخونام درد داره حالا با ژلوفن 400و آمپول کترولاک بهتر شدم .
بعد گلوم خیلی درد داره ملتهب شده بعد علاوه بر اون ته گلوم آفت زده 😭هر چی میخورم میسوزه خصوصا اگه نمک یا آب لیمو به غذام اضافه کنم، حتی آب هم به سختی میخورم به نظرتون چیکار کنم خوب بشه؟
منو همسرم درگیریم هنوز کلی دارو خوردیم فایده نداره میگن باید دورش تمام شه برای گلوت روتارین بخور یا شربت دیفن هیدارمین غرغره کن قورت بده برای بدن دردت ناپروکسن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای آره واقعا 💔😭 چقدر طول کشیدتا خوب شدین؟ آره به منم اینارو داده با آزیترومایسین
ده روز طول کشید. در ضمن حموم هم نرو ریه و گلوت ملتهب میشه
من حموم کردم بدتر شدم. دکتر گفت نباید میرفتی، بخور هم نکن
غذای چرب و شیرین نخور، سوپ و آش بخور فقط. برای بدن دردت هم شیاف استامینوفن بذار. برای آفت های دهنت هم یه قطره دنتول بخر دو قطره بریز تو نصف لیوان اب ولرم و قرقره کن، دردتو خیلی خیلی کم میکنه زودم آفتها خوب میشن