2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا چرا

چون کلکسیون فضایل اخلاقیه، همین الان هم دیدم پیام داده به یه خانم در مورد عشق 😂

میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا 
ما تقریبا هفته ای حدود دو تومن از بیرون غذا میگیرفتیم بیشترش رو همسرم میداد شاید یک یا دو بارش رو ...

یعنی ماهی ۸ میلیون غذا دز بیرون میگیرید ؟؟

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
ببین سریع غذا بپز خیلی به غذات ور نرو بریز تو زود پز درشو بزار خوشمزه ترم میشه

آخه نمیخوره اینجور چیزها، وگرنه مثلا سیب زمینی تخم مرغ، مرغی که تو فر بذاری و اینجور چیزها سریعه

میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا 
همسر من که میگه دنگ خودتو بده ، تازه خرج پوشاک و آرایشگاه و کرایه ماشین ( ماشین نداریم ) و دکترمم خو ...

مورد اولش خیلی زشته حتی فکر بهش چه برسه بیان کردن 

زن و شوهر نباید این حرفها رو داشته باشن

گاهی وقتا من گاهی وقتا هم اون میده ولی بیشتر من. چون تایمی که سر کارم از بچه نگهداری میکنه و تایمی که اون سر کاره من بچه رو نگه میدارم و فعلا مهد نفرستادیم پس منم حقوقم تو خونه خرج میکنم...