2777
2789
عنوان

بى بى چك با هاله ى خيلى كمرنگ كه به زور ديده ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 24 پست
دعا کن اگر باردارم برای بچم ضرری نداشته باشه🥺فردا بیبی چک میزارم

انشالله كه مثبت باشه اگه بود خبرش رو بهم بده منم خوشحال بشم 🌹

كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات
بسلامتی گلم ایشالله خوشبخت بشی منم یکماه ازدواج کردم و رفتم خونم

مرسى عزيزم شما هم خوشبخت باشي و به آرزوهات برسى

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله كه مثبت باشه اگه بود خبرش رو بهم بده منم خوشحال بشم 🌹

منم يه چند روز ديگه صبر كنم ببينم چه اتفاقى برام افتاده

منم يه چند روز ديگه صبر كنم ببينم چه اتفاقى برام افتاده

امروز صبح بی بیچک گذاشتم منفی بود همسرم فکر میکرد باردارم خوشحال بود خورد تو ذوقش🥺

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
امروز صبح بی بیچک گذاشتم منفی بود همسرم فکر میکرد باردارم خوشحال بود خورد تو ذوقش🥺

اشكالى نداره عزيزم هنوز يه ماه نشده رفتين خونتون انشالله به زودى نى نى دار ميشين 

اشكالى نداره عزيزم هنوز يه ماه نشده رفتين خونتون انشالله به زودى نى نى دار ميشين 

عزيزم اين نظر منه هر موقع پري عقب افتاد به همسرتون نگين منم نگفتم امروز ديدم پرى شدم هر وقت بى بى چك زدين و مطمئن شدين بهشون بگين چون ما خانوم ها بدنمون طوريه كه نميشه ازش سر در آورد 

ممنون مهربون الهی آمین همسرم زودی بچه میخواد خیلی دوستداره

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
عزيزم اين نظر منه هر موقع پري عقب افتاد به همسرتون نگين منم نگفتم امروز ديدم پرى شدم هر وقت بى بى چك ...

اخه تو این کشور غریبم حتی راه خونرو تنها برم بیرون گم میکنم مجیور شدم بگم بره بی بی چک بخره

اخه تو این کشور غریبم حتی راه خونرو تنها برم بیرون گم میکنم مجیور شدم بگم بره بی بی چک بخره

اينو نميدونستم عزيزم انشالله به زودى حال دلتون خوب ميشه

اينو نميدونستم عزيزم انشالله به زودى حال دلتون خوب ميشه

لایت جان شما پریود شدی من پریود شدم سه روز پیش