خانوم ها من ميخواستم تحت نظر دكتر بچه دار بشم اونم يك سال بعد اما انگار يه اتفاقى افتاده ده روز از موعد پريودي گذشته من هيچ مشكلى نداشتم پريودى منظم داشتم الان بى بى چك زدم بعد ١٠ دقيقه يه هاله ى كمرنگ صورتى ديدم كه به زور ديده ميشد امكان داره باردار باشم
در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
انشالله كه باردارى عزيزم من نميخوام اخه هنوز نامزدم سه ماه ديگه ميخوام برم خونه م
مرسی گلم از طرفی استرس دارم چون تست رادیولوژی داده بودم از طرفی ایران نیستم که برم دکتر اینجا برم میترسم بیشتر بهم استرس بدن دکتراش
در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
دعا کن اگر باردارم برای بچم ضرری نداشته باشه🥺فردا بیبی چک میزارم