2777
2789

خانوم ها من ميخواستم تحت نظر دكتر بچه دار بشم اونم يك سال بعد اما انگار يه اتفاقى افتاده ده روز از موعد پريودي گذشته  من هيچ مشكلى  نداشتم  پريودى منظم داشتم الان بى بى چك زدم بعد ١٠ دقيقه يه هاله ى كمرنگ صورتى ديدم كه به زور ديده ميشد امكان داره باردار باشم

كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 12روز عقب انداختم نمیدونم باردارم یا نه 

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
منم 12روز عقب انداختم نمیدونم باردارم یا نه 

انشالله كه باردارى عزيزم من نميخوام اخه هنوز نامزدم سه ماه ديگه ميخوام برم خونه م

اره عزیزم مثبته ماله منم بزور دیده میشد فقط خودم میدیدم بعد دوروز  یکی دیگه زدم مثبت شد دو روز ...

مباركتون باشه عزيزم 

انشالله كه باردارى عزيزم من نميخوام اخه هنوز نامزدم سه ماه ديگه ميخوام برم خونه م

مرسی گلم از طرفی استرس دارم چون تست رادیولوژی داده بودم از طرفی ایران نیستم که برم دکتر اینجا برم میترسم بیشتر بهم استرس بدن دکتراش

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا

دعا کن اگر باردارم برای بچم ضرری نداشته باشه🥺فردا بیبی چک میزارم

بسلامتی گلم ایشالله خوشبخت بشی منم یکماه ازدواج کردم و رفتم خونم